Lomography Awards: İnsan Hikayeleri: LomoMission: Cuma Gecesi

150 Gönderi · Bitti ·
LomoMission: Cuma Gecesi

Ürpertici kostümler giyen insan portrelerini çek ve Lomography online dükkan için hediye çeki kazan.

Korku kişiden kişiye değişir. Kiminin ödünü patlatan bir şey, kimini de gülmekten yarabilir. Bu LomoMission için, korkularınla yüzleşmen gerekebilir. İşte, başlamak için ilgini çekebilecek bazı fikirler:

  • Zombi, vampir veya hayalet köstümü giymenin modası hiçbir zaman geçmeyecek.
  • Daha gerçekçi durman için uygun aksesuar ve makyajı unutma. Fazladan kol, bacak ne varsa artık... Ya da sahte kanla gerçekeştirebileceğin yara bereler... Sadece fazla abartma ki sırıtmasın.
  • Arka plan mühim konulardan biri. Cesaretin varsa, perili bir köşkte veya terk edilmiş bir yerde portre çekebilirsin. Ortamın atmosferine uygun ürkütücü kıyafetler giydiğinden emin ol, yoksa işin tüm havası kaçar.
  • Örümceklerden ve oyuncak bebeklerden korkar mısın? Sorun yok. Onları da fotoğraf çekimine dahil edebilirsin. Kabul ederlerse beraber çekilin, ne güzel. Kabul etmezlerse de onlar kaybeder. Sen de kafanı örümcek ağlarıyla dolu bir yere sokabilirsin ya da gözlerini oyuncak bebeklerdeki gibi kocaman açabilirsin.

Her katılımcı en fazla 5 ürpertici fotoğrafla başvuru yapabilir. Bu yarışma " İnsan Hikayeleri Ödülü" dahilinde değerlendirilecektir ve herkese açıktır.

Fotoğraf nofish tarafından çekilmiştir.