Lomography Awards: Şipşak: Natürmort

867 Gönderi · Bitti ·
Natürmort

Şipşak fotoğraf makinesi ile çekilmiş natürmort fotoğrafları ile sıradan şeylerin içinde saklı olan şiirselliği bize göster.

Natürmort, sanatta, insan yapımı veya doğal olmayan cansız nesneyi kullanan bir tarzdır. Aydınlatma ve çerçeveleme, durağan bir fotoğraf çekmek için ayrılmaz ikilidir. Ne de olsa, sanatçı çerçeve içinde bulunan objelerin düzenlenmesi üzerinde daha fazla kontrole sahiptir. Bu yarışmada seni gündelik nesnelerdeki güzelliği aramaya ve onları bir natürmort başyapıta dönüştürmeye davet ediyoruz. Antika meraklar (örneğin bir akrabadan kalan asırlık mücevher), doğal cisimler (çiçekler, hiçbir zaman modası geçmeyecek!) veya çevrende duran herhangi bir şey (mesela, klasik bir dokunuş için bir meyve sepeti) ilham kaynağın olabilir!

Her yarışmacı 10 şipşak fotoğraf 'a kadar yükleme yapabilir. Bu yarışma, Deneme ve Yanılma kategorisine ön eleme niteliği taşır.

Fotoğraf: Andrei Tarkovsky's Rare Instant Photographs of Everyday Life

Kazananlar

Tebrikler: aronne, candeeland, highlens, lafilledeer, orangebird, highlens, notches, luis_kohl, syrupea & alixunderplatz.