Diana Baby 110: Fotoğraf Çeken Anahtarlık!

Diana Baby 110’unumu aldım ve ilk basışta aşık oldum! Nedenini bilmek ister misin? Okumaya devam et.

Biriken Piggy puanlarım sayesinde hem film depolama ihtiyacım hem de Diana Baby 110 merakım ile kendimi Lomography online dükkanda buldum. Fisheye Baby ile beni hali hazırda büyülemiş minicik bir fotoğraf makinesi ile 110 film kullanma fikrinin yeni ürünü Diana Baby benim için çok daha cezbedici! Nedeni basit, zaten çok küçük olan bu fotoğraf makinesi bir de değiştirilebilen lenslere sahip!

Hemen Lomography Tiger 200 filmi test için taktım. Diana Baby 110 sonuçlarıyla beni fazlasıyla tatmin etti! Özellikleri ile çok iddialı bir fotoğraf makinesi aramayan herkese bu minik bebeği tavsiye ederim. Pazar gezintilerin için de ideal; tıpkı bir cep telefonu gibi cüzdanında taşıyabilir, kolye gibi boynuna takabilir, anahtarlık olarak kullanabilir ama hepsinden önemlisi fotoğraf çekebilirsin! Diyafram ve enstantene ayarları ile uğraşmadığın, kolay odaklı, N ve B modları seçenekleri ile bu bebek tam bir gör ve çek fotoğraf makinesi! Ayrıca pc flaş adaptörü sayesinde de fotoğraflarını renklendirebilirsin.

Setinin içinde yer alan biri 12mm diğeri 24mm genişlikte lensleri ile fotoğraf çekmek istediğin her türlü anda istediğin konuya yaklaşabilir veya uzaklaşabilirsin. Çekim formatı ise büyüleyici klasik Diana karesi! Vizöründen bakıldığında görülen kare şeklindeki sınırlama, 24mm lens ile çekim yaparken çok yardımcı olacak.

Aşağıdakiler benim Tiger 200 film ile aldığım ilk sonuçlarım, belki size çok grenli gelecek ama benim için her sonuç güzel. En yakın zamanda da Orca 100 B & W ile deneyeceğim.

Bir dahaki sefere, aldığımın ertesi günü Diana Baby 110’umu nasıl eşsiz bir parçaya çevirdiğimi anlatacağım ;)

cryboy tarafından, 2012-10-13 tarihinde ve #donanım #review #diana-baby-110-lomography-tiger-200-micro-mini-square başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler