Çocuk Fotoğrafı Çekmek İçin Tüyolar

Çocuklar hızlı hareket eder ve anı yaşar – Biz de bunları yaşadık, biliyoruz. Ama onların bu tatlı masumiyetlerini analog fotoğraf makinesi ile nasıl yakalayacağız ? Oku ve öğren!

Çocuklarla çok fazla tecrübem olduğunu size söylemeliyim. Sadece 15 yaşındayım ama 7, 8 ve 4 yaşlarında üç kuzenim var ve şunu kesinlikle biliyorum ki: Çocuklar hızlıdır.

Çocukları çekerken bunu bilmek önemlidir:

Krediler: nocturnal

1. Sabırsızlanırlar (ve fotoğraflarınız her zaman muhteşem olmayabilir, ama bu en iyi kısım).

Krediler: nocturnal

2. Bazen samimi çekimler onlarda en iyi sonuçları verir. Daima onları zevk aldıkları bir şeyi yaparken çekin ya da çekilmeyi en az bekledikleri zamanlarda.

Krediler: nocturnal

3. Hızlı olmanız gerekli, çünkü onlar her zaman daha hızlı.

Daha önce sokaklardaki çocukların da fotoğraflarını çektim, bu sadece eğlenmek içindi ve dertsizdi. Sadece ailelerini bir sübyancı olmadığınız konusunda ikna etmeniz gerekli (onlar bana bakmıyorlarken, yapabileceğimin en iyisini denedim).

Krediler: nocturnal

Her zaman çocukların fotoğrafını çekmekten zevk aldım, özellikle de kuzenlerimin. Herkes için eğlenceli. Eğlenmenize bakın, iyi şanslar!

nocturnal tarafından, 2013-09-25 tarihinde ve #donanım #dersler #kids #children #street-photography #candid #tipster #portraits #select-type-of-tipster #select-what-this-tipster-is-about #analog-fotografcilik #tuyolar #analog-fotograf #cocuk-fotografi-cekmek başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler