Parçaları Topla: Bölüm 6

2013-06-12

Ve şimdi son ipucu! Şaşırtıcı bir siluet. Tahminin var mı? Çığır açacak gizemli ürünümüzü YARIN tanıtacağız, takipte kal!

Evet millet – gizemli ürünümüzü yarın resmi olarak tanıtacağız. Lomography Gallery Store'larda düzenlenecek olan lansman partilerine katıl ve en yakınındaki Gallery Store’u usta tulumu ile ziyaret et!

Dünya Çapında Lansman Saatleri

New York
7:00

Londra
11:00

Viyana
12:00

Hong Kong
19:00

Tokyo
20:00

Tahmin yaparken eğlendiğini umuyoruz!

Yeni ürünün ne olduğunu biliyorsan lütfen sürprizi bozmamak için kimseye söyleme – lansman gününe kadar sır olarak kalsın!

shhquiet tarafından, 2013-06-12 tarihinde ve #haberler #building #construction #mystery-product başlığında yazıldı.
bomboniera tarafından çevirildi.

En yeni Kickstarter projemizi sunmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz: Lomo’Instant Square. Bahsettiğimiz dünyanın ilk tamamen analog kare format Instax fotoğraf çeken makinesi. Süper keskin fotoğraflar için 95mm cam lense, pozlama değerini kendi ayarlayan otomatik moda ve Lomography'e özgü tüm yaratıcı özelliklere sahip - ve tabii ki kompakt, katlanabilir bir tasarıma. Lomo’Instant Square Kickstarter üzerinden satışa sunuldu. Hemen bize katıl ve bu makineye Kickstarter üzerinden, planlanan perakende satış fiyatına oranla %35 indirimle sahip ol. Tekliflerimiz tükenmeden bizi desteklemeyi unutma!

Daha İlginç Makaleler