Kendi Şipşak Duvarınızı Yapın!

1

En sevdiğininiz Polaroid ve Instax fotoğraflarınızı bir araya getirin ve kendi fotoğraf duvarınızı nasıl yapacağınızı öğrenin!

Polaroid’i seviyorum! Tek sorun dolapda duruyorlar ve bu utanç verici! Değişik formatlarda bulundukları için Polaroid çerçevesi yok. Ayrıca daha bir sürü şipşak fotoğrafçılık formatları var: Fuji Instax Mini Film 6,5 × 4,6cm, Fuji Instant Film FP 3000B 8,5 × 10,8cm and PX The Impossible Project 8,8 × 10,7cm gibi. Ben de kendi Polaroid fotoğraf duvarımı yapmaya karar verdim!

İhtiyaç listesi:
- (demir) tel
- tel kapatıcı
- vida ve dübeller
- kıskaçlar

Duvarda iki delik açın ve kancaları duvara sabitleyin. Teli iki kanca arasında gerin ve iyice gergin olduğundan emin olun. Polaroidleri uçlarından asın. Çok kolay! 30 Euro’ya (75 TL) mal oluyor.

Bol şans!

Görmek ve sevmek için bekleyemeyeceğiniz fotoğraflar istiyorsanız Şipşak Fotoğraf Makinelerimizi seçin. Fotoğraflarınız hiç vakit geçmeden elinizde! Yeni ürünlerimize buradan bakın.

remyleblanc tarafından, 2013-07-28 tarihinde ve #donanım #dersler #diy #instax #tipster #polaroid #lomografi #sipsak #yaratici #fotografcilik #tuyo #dekorasyon #fotograf-duvari başlığında yazıldı.

Bir Yorum

  1. ardaulgay
    ardaulgay ·

    kıskaçları nereden temin edebiliriz?

Daha İlginç Makaleler