Analog Çocukluk: Gelecekteki Genç Kızıma Bir Mektup

Tatlı kızım Mica’ya: Bugün küçük kardeşin Mason ailemize katıldı ve biliyorum abla olmaya alışmak senin için kolay değil. Son 4 harika yıldır benim hayatım oldun ve umarım sana bu dünyada mutluluk ve memnuniyet getirebilmişimdir.

İyi bir abla olmak için elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Umarım ileride neden ona benim sana sarıldığım kadar sıkı sarılamayacağını anlayacaksın. Ya da neden istediğin zaman ciğerlerin yettiğince bağırarak şarkı söyleyemeyeceğini. Biraz yaramazlaştığın zamanlarda sana çıkıştığım için özür dilerim. Umarım sana kötü davranmamışımdır.

Zamanla Mason büyüyüp güçlenecek. İkinizin iyi bir ikili olacağını kalbimde hissediyorum. Umarım annen ve ben size ayak uydurabiliriz. Lütfen kardeşine keşiflerinde yol göster ve kusurlarına karşı sabırlı ol.

Zaman geçtikçe benimle ilgili birçok şey öğreneceksin. Umarım birçok özelliğim seni gururlandırır ve beklentilerini karşılayamadığım durumlarda beni affedebilirsin. Bağırmamla, gözlerimi devirmemle ve sinirimle dramatik tepkilere yatkın olduğumu biliyorum. Ama umarım bunların altındakini görebilirsin ve hep benim tatlı ve cana yakın Mica’m olursun. Seni seviyorum, günde 3 kere! :)

Sevgiler,
Babacığın

Not: Evet, Baba’nın koleksiyonundan istediğin makineyi/makineleri alabilirsin. Lütfen onlara iyi bak.

projectsnap tarafından, 2013-10-20 tarihinde ve #lifestyle #bebek #lomography #gelecek #cocukluk #analog-yasam-stili #mektup #kiz-evlat #zaman-kapsulu #analog-cocukluk #benim-analog-cocuklugum başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler