Yakında: Dijital Severler İçin Analog Heyecanı - Bölüm 6

2013-10-16

Sana şu ana kadar pek çok ipucu verdik. Eminiz yeni ürümüz için sen de çok heyecanlısın! İşte daha iyi bir tahmin yapabilmen için tüm ipuçları bir arada.

Krediler: maximum_b, tonantzin, bravebird, stouf & tobiasdelfa

Farklı özellikleri tek bir yerde toplayacak çok yaratıcı bir buluşumuz var.

  • Bu heyecan verici ürün, dijital severlere analog bir hava getirecek.
  • Sana dünyayı farklı renk tonlarında, her kareyi başka bir renkle yakalama şansı sunacak.
  • İki dünyayı kolayca bir araya getirmeni sağlayacak.
  • Sana dünyayı farklı görme ve sıradan görüntüleri nefes kesen görsellere çevirme olanağı sunarak gördüğün herşeyi benzersiz yapacak.
  • Yeni ürünümüz evrimsel ve son derece gelişmiş aynasız teknolojiye yeni bir yaratıcılık getirmeyi hedefliyor. Yineliyoruz, aynasız—-ya da pentaprismsiz—-, dijital yöntemlerle yaratılan dudak ucuklatan, yüksek kalite, neredeyse analog görüntüler.

Gizemli ürün ne? Nedir bu dijital severler için yaratıcı ama bir o kadar da analog aşkı yaratacak sonuçlar doğuracak ürün?

Lansman yarın, 17 Ekim’de. İşta lansman saatleri:

New York – 7:00
London – 12:00
Vienna – 13:00
Hong Kong – 19:00
Tokyo – 20:00

Yorumunu aşağıda bekliyoruz!

jillytanrad tarafından, 2013-10-16 tarihinde ve #haberler #analogue-vibes-for-digital-lovers başlığında yazıldı.
nural tarafından çevirildi.

En yeni Kickstarter projemizi sunmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz: Lomo’Instant Square. Bahsettiğimiz dünyanın ilk tamamen analog kare format Instax fotoğraf çeken makinesi. Süper keskin fotoğraflar için 95mm cam lense, pozlama değerini kendi ayarlayan otomatik moda ve Lomography'e özgü tüm yaratıcı özelliklere sahip - ve tabii ki kompakt, katlanabilir bir tasarıma. Lomo’Instant Square Kickstarter üzerinden satışa sunuldu. Hemen bize katıl ve bu makineye Kickstarter üzerinden, planlanan perakende satış fiyatına oranla %35 indirimle sahip ol. Tekliflerimiz tükenmeden bizi desteklemeyi unutma!

Daha İlginç Makaleler