İlk İzlenimler Lomography X-Pro Slide 200 ile Kalıcıdır

Bir çok farklı dia film denedim ve hep çarpraz banyolattım ama Lomography X-Pro Slide 200 film ile ilk kez sonuçlarımdan zevk aldım.

Krediler: robertofiuza

LC-A'mı aldıktan sonra hemen bir Lomography X-Pro Slide 200 taktım ve sonuçlar beni gerçekten etkiledi:

Krediler: robertofiuza

Vintage görünümünü, biraz yeşil duruşunu ve gökyüzünün mavisini çok sevdim. Biraz grenliydi ama denediğim diğer çarpraz işlemeli dia filmlerden daha iyi sonuçlar verdi.

Ayrıca, bu filmin benim Lomo kalbimde ayrı bir yere sahip olmasının nedeni benim ilk seçilen fotoğrafımın Lomography Lomography X-Pro Slide 200 ile çekilmiş olmasıdır:

Krediler: robertofiuza

İlk başta sadece iki paket almıştım, daha fazlasını almak istediğimde ise Online Dükkan’da mevcut değildi! Bu film benim için daha da özel oldu çünkü kadar tekrar çekeceğimi düşünmüyordum. Şimdi ise dükkana geri döndü, bir sürü alıp stok yapmayı düşünüyorum ve bunu size de tavsiye ediyorum!

Krediler: robertofiuza

Harika görünümlü, taze ve uygun fiyatlı dia film hala üretimde, birkaç tane alıp şansınızı deneyin.

Yeni Lomography X-Pro Slide 35mm film orjinal Agfa RSX 200 emülsiyonundan üretilmiştir. Eğer muazzam kontrast, çılgın bir doygunluk ve canı çıkmış renkler istiyorsanız bu film tam size göre. Lomography filmlerinin diğer çeşitlerine buradan bakabilirsiniz.

robertofiuza tarafından, 2014-05-28 tarihinde ve #donanım #slide #35mm #review #lomography #xpro #cross-process başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler