Yanık 35mm Filmlerinden Kendi Sergini Süsle!

Bildiğimiz üzere her insan çektiği fotoğrafları ile bir sergi düzenleyip, solmuş duvarına renk katmak ister. Sadece fotoğrafları duvara asmak bazen insana yetmez, farklı şeyler isteriz. Analog fotoğrafçılıkla ilgilenenlerin en büyük tutkusunun filmler olduğunu biliyoruz. Bunca şeyi niye anlattım ? Şimdi ona geliyorum…

Film ile çekilmiş fotoğraflarımı sergilemek istediğimde aklıma güzel bir fikir geldi. Analog sergimi gerçekten analog gibi gösterecek bir fikir.

Malzemeler:

Makas
Yanmış (kullanılmış) film
Hamur yapıştırıcı (Tercihen Uhu Patafix)
Sergilenecek fotoğraflar

Malzemeleri hazırladıktan sonra, ilk önce yanmış filmi iki eş parçaya bölüp bir şekil oluştur (benim tercihim üçgenden yana oldu)

Daha sonra yaptığın şekillerden birkaç tane daha yap. Son olarak sergilemek istediğin fotoğrafları ve yaptığın şekilleri Patafix yardımı ile duvara as. İşte analog sergin hazır!

mylifelikeshitt tarafından, 2014-05-15 tarihinde ve #donanım #dersler #35mm #analogue #retro #tipster #lomo #lomography #exhibition #select-type-of-tipster #select-what-this-tipster-is-about #sergi #tuyo #35-mm-filmler #el-emegi #dekorasyon başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler