Lomo'Instant Fotoğraf Makinesini Gururla Sunuyoruz!

Evet, işte burada! Dört farklı versiyon ve şipşak fotoğrafçılık denemelerini sınırsız hale getirecek özelliklerle dolu şipşak fotoğrafçılığa adanmış ilk fotoğraf makinemizi Kickstarter üzerinden lanse etmekten gurur duyuyoruz! Detaylar burada…

Lomo’Instant Fotoğraf Makinesine merhaba de! Dahili Geniş Açı, Fisheye ve Portre lensleri içeren gelişmiş lens sistemi, 3 farklı çekim modu ve ışıkla boyamalar için sınırsız uzun pozlama, limitsiz çoklu pozlama, dört farklı renkli jel ve 2 kolay odak ayarı gibi havalı özelliklerle dünyanın en yaratıcı fotoğraf makinesi işte karşınızda!

Lomo’Instant Fotoğraf Makinesini Kickstarter üzerinden desteğinizle finanse ediyoruz. İnanılmaz kazançlı fiyat ve özel hediyeler için sen de lütfen projemize destek ver ve şipşak rüyaların gerçekleşmesine yardımcı ol!

“Kickstarter Lomo’Instant Fotoğraf Makinesi Sayfasını”: ziyaret et ve daha fazla bilgi için Lomo'Instant Fotoğraf Makinesi Mikrosite'sine uğramayı unutma.

Lomo’Instant dört farklı tasarımda ve her yere yanında taşıman için ideal boyutta geliyor! Anında çekip, sevdiklerinle anında paylaşacağın fantastik fotoğraflar yaratmanın en yaratıcı yolu. Analog fotoğrafçılığın güzelliğinin keyfini çıkar ve kendini iyi hissettirecek bu makineden ilham al!

Benzersiz Şipşak Özelliklerle Kendini Kaybedeceksin

  • Gelişmiş Lens Sistemi: Dahili geniş açılı lensin yanı sıra Fisheye ve Portre lens eklentileri.
  • 3 Çekim Modu: Hızlıca güzel sonuçlar almak için otomatik flaşlı modunda fotoğraf çek, ya da (flaşlı ve flaşsız) manuel çekim modları ile her şeyi doğrudan kontrol altına al.
  • Sınırsız Çoklu Pozlamalar: Inanılmaz deneysel şipşaklar için tek bir karede birden fazla çekimi birleştir.
  • Infinite Long Exposures: Düşük ışık, şafak/alacakaranlık ve gece çekimleri için ideal! Işıklı boyama ile artistik fotoğraflar yakala ve şipşaklarında harika ışık çizgileri oluştur!
  • Renkli Jeller: Eğlenceli renkli jeller sayesinde fotoğraflarının rengini değiştir.
  • Kolay 2 Odaklama Adımı: Hızlı bir şekilde istediğini çek.
  • Fujifilm Instax Mini Film Kullanır: Yeryüzünde en yaygın kullanılan şipşak film.
  • Tripod Girişi ve Deklanşör Kablosu Uyumu: Ultra-etkileyici şipşak fotoğrafçılık için gelişmiş ekstra özellikler!
  • Benzersiz Dört Farklı Tasarım: Senin için Lomo Instant Fotoğraf Makinesinin dört farklı rengini tasarladık, istediğini seçebilirsin.

Ultra-Gelişmiş Lens Sistemi

Wide Angle Lens (dahili): Bu 27mm dengi geniş açılı lens gözünün gördüğünden daha geniş bir alanı kapsayarak über-havalı-yakın-ve-kişisel fotoğrafları 0.4 metreden çekmene olanak sunar. Selfieler ve anlık şipşak çekimler için ideal!

Fisheye Lens Eklentisi (Lens Paketine Dahildir): 170° Fisheye Lens eklentisi ile bağlan ve utanmadan muhteşem dairesel fotoğraflar çek.

Portrait Lens Eklentisi (Lens Paketine Dahildir): Bu 35mm dengi lens bağlantısı ile hem iç, hem de dış mekanda muhteşem sonuçlar elde et. Portrelerın yanı sıra sokak ve manzara fotoğrafçılığında da rahatlıkla kullanabilirsin.

Bu Makinenin Çekime Başlamasına Yardımcı Ol

Bu Kickstarter projesinde yer almaktan çok mutluyuz ve Lomo’Instant ile çekime başlamak için heyecan duyuyoruz. Bu çığır açan şipşak rüyasını hayata geçirmek için senin desteğine ihtiyacımız var ve bize bu projede yardımcı olursan çok mutlu oluruz.

Lomo’Instant Fotoğraf Makinesi’ni önceden Kickstarter fırsatlarından yararlanarak almak istersen, %40’a kadar indirimi kapabilirsin! Planımız makinenin Kasım 2014’te teslim edilmesi (bu yalnızca bir öngörüdür, kesin teslim tarihi olacağı garantisini veremiyoruz). Lütfen bugün bizi destekle ve Kickstarter’a özel devasa indirimlerden faydalanarak şipşak rüyamızı hayata geçirmemize yardımcı ol!

Projeye destek ol ve Lomo'Instant mikrositesini ziyaret et.

2014-05-27 #haberler #videolar #film #analogue #instant-photography #kickstarter #lomo-instant-camera

Daha İlginç Makaleler