Oh şipşak! Lomo'Instant Fotoğraf Makinesini Test Edenlerden Taze Gece Çekimi Şipşakları

Biz her zaman sana çekim zevki verecek yeni ürünler geliştirmek için heyecan duyuyoruz. Bu kez yeni Lomo’Instant Fotoğraf Makinesi ile çekilmiş ilk fotoğrafları yayınlıyoruz!

Dikkatli ol, onlar baskıdan yeni çıktığından hala sıcaklar! Bu şipşak fotoğraflar her baskısıyla analoğun güzelliği ile çığlık atıyor. Lomography’deki analog ailesinin en yeni üyesini sana tanıtmaktan gurur duyuyoruz, *Lomo'Instant Fotoğraf Makinesi*! Tatlı analog şipşaklar çek ve onları saniyeler içinde gözlerinin önünde gör. Eğer şipşak fotoğrafların heyecanını istiyorsan, yeni Lomo'Instant Fotoğraf Makinesi tam sana göre! Sonsuz uzun ve çoklu pozlamalar yap, şipşak fotoğraflarını renkli flaş jelleri ile parlat ve en yaratıcı şipşak fotoğrafçılık deneyimini yaşa!

*Lomo'Instant,* dahili Geniş Açı lensi, Portre ve Fisheye ek lensleri, 3 farklı çekim modu, bunun yanısıra tripod girişi ve kablo deklanşör bağlantısı ile gelişmiş çekimler için dünyanın en yaratıcı şipşak fotoğraf makinesi. Sonsuz uzun pozlamasıyla ışık oyunları yap, 4 farklı renkli flaş jelleri ile eğlen ve sınırsız çoklu pozlamayı deneyimle. Lomo’Instant’ı *Kickstarter'da* bugün destekle ve inanılmaz kazançlarla, lansmana özel hediyelere sahip ol! Daha fazla bilgi için mikrositeye göz at!

cheeo tarafından, 2014-05-29 tarihinde ve #lifestyle #sipsak-fotografcilik #lomo-instant-fotograf-makinesi #gece-cekimleri başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler