Eğlenceyi ikiye katla! Yeni Lomo’Instant Fotoğraf Makinesi ile Çekilmiş Çoklu Pozlamalar ve Parlak Fotoğraflar

Lomo'Instant Fotoğraf Makinesi çoklu pozlamalar ve flaşla çekilmiş parlak fotoğraflarda ne kadar başarılı olduğunu kanıtlıyor!

Ya hepsini yap, ya da hiç birini. Bu Lomography'nin *Lomo’Instant Fotoğraf Makinesi'ni* tasarlarken ve yaratırken hep aklındaydı. Havalı tasarımlar ve değiştirelebilir lens, sonsuz uzun ve çoklu pozlamalar, manuel ayarlar, renkli flaş ve geniş diyafram açıklığı gibi mükemmel özellikler ile donatılmış Lomo’Instant şimdiye kadarki en yaratıcı şipşak fotoğraf makinesi! Hala ikna olmaya mı ihtiyacın var? Bu işi harika çoklu pozlamalara ve flaşla çekilmiş parlak fotoğraflara bırakıyoruz.


Lomo'Instant dahili geniş açı lensi,portre ve fisheye ek lensleri, üç farklı çekim modu, tripod bağlantısı ve kablo deklanşörü ile dünyanın en yaratıcı şipşak fotoğraf makinesi. Sonsuz uzun pozlama ile ışıkla boyama yapabilir, renkli jeller ile eğlenceli kareler çekebilir ve sayısız çoklu pozlamayı deneyebilirsin. Lomo'Instant fotoğraf makinesini *Kickstarter'da* destekle ve büyük indirimle sahip olma şansı yakala. Daha fazla bilgi için mikrositeyi ziyaret et.

cheeo tarafından, 2014-06-10 tarihinde ve #lifestyle #instant-photography #flash #double-exposure #color-gel #lomo-instant başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler