Yaratıcı Köşe: Fotoğraf Akordeon Kutusu

Sanat ve el işleri ile uğraşmaya çok vakti olmayanlar için kolay ve hızlı bir tüyo. Bu küçük kutu, sevgi, mutluluk, şükran ve düşünceleri ifade etmek için mükemmel bir hediye! Bunu nasıl yapacağını öğrenmek için oku.

Erkek arkadaşım gribe yakalanarak hasta oldu ve benim ona yardım etmek için yapabileceğim pek bir şey yoktu. Ama onu neşelendirmek için küçük bir şey yapmaya karar verdim, bu yüzden ona bu fotoğraf akordeon kutusunu yaptım.

Nelere ihtiyacın var?:

  • Herhangi bir kutu, fotoğrafları ne boyutta istiyorsan ona uygun olmalı
  • Kutuya uyacak aynı uzunlukta ve genişlikte resimler
  • Makas
  • Bant
  • Karton
  • İsteğe Bağlı: Şerit

Öncelikle, tüm fotoğrafları dışlarından kesmelisin. Hepsinin aynı boyutta olduğundan emin ol!

İkinci olarak, fotoğraflarla aynı boyutta, kutu gibi olacak şekilde bir şerit kes.

Sonra, kartonun ucuna ilk fotoğrafı bantla. Oradan, akordeon tarzı katlamaya başla.

Katlamayı bitirdikten sonra fotoğrafları hangi sırayla koyacağına karar ver. Bazılarını boş bırakmak isteyebilirsin, böylece aralara kısa mesajlar yazabilirsin

Neredeyse orada ! Kutunun altına akordeon panelini bantlayın. Açıldığında resimler kutuda kalacak şekilde olmalıdır.

Son olarak, akordeonu kutunun içine doğru katla ve ilk fotoğrafı kartona küçük bir parça bantla yapıştır. Bu akordeonu nereden açacağını göstermek için gerekiyor.

Kutuyu kapat! Biraz dekore etmek isteyebilirsin, mesela üzerine kurdeleden bir fiyonk olabilir. Kartonun bir parçasını delerek oraya kutuyu hediye edeceğin kişinin adını bir kurdele ile bağlayabilirsin. Ve işte oldu!

Bunu erkek arkadaşıma bir kutu brownie ile sundum ve buna bayıldı :)

natalieerachel tarafından, 2014-06-18 tarihinde ve #donanım #dersler #tipster #hediye #resim #kutu #ogretici #yaratici-kose-serisi #el-sanati başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler