Petzval LomoAmigo: Singapur'dan Darren Poh

Darren Poh’un işlerini tanımlayacak üç kelime; temiz, karamsar ve spontan. Singapur’lu düğün fotoğrafçısı, bu özel röportajda yakın zamanda Petzval Lens ile yaptığı çekimlerden bahsediyor.

Fotoğraf Darren Poh tarafından Yeni Petzval Lens ile çekildi.

İsim : Darren Poh
Ülke : Singapur
Fotoğraf Makinesi : Canon 5D mk2
Websitesi : www.topphotography.com.sg

Merhaba. Bize biraz kendinden ve fotoğrafçılığa nasıl başladığından bahseder misin?

Adım Darren Poh, Singapur’luyum ve düğün fotoğrafçılığıyla uğraşıyorum. İlk başta hobi olarak başladım, sonradan bir tutkuya dönüştü ve profesyonel bir fotoğrafçıyla çalışma şansını elde edince bunu kaçırmadım. Kalanı tarih aslında. Tam zamanlı işe dönünce, o fotoğrafçı benim ortağım oldu. Son yedi yıldır da düğün fotoğrafçılığı yapıyorum.

Fotoğraflar Darren Poh tarafından Yeni Petzval Lens ile çekildi.

Fotoğrafçılık stilini üç kelime ile nasıl tanımlarsın?

Temiz, karamsar ve spontan.

Petzval Lens ile çekim yapmak nasıldı?

Benzersiz bir bokeh etkisine sahip, ilginç bir lens. İlk başta, özellikle düşük ışık koşullarında odaklamak beni biraz zorladı. Lensle daha geniş açılı görüntüler çekmeyi denedim ve çok farklı sonuçlar elde ettim.

Bizimle, Lomography Petzval Lens ile çektiklerin arasından en beğendiğin fotoğrafı ve arkasındaki hikayeyi paylaşır mısın?

Lensi bir düğünde ve iki düğün öncesi fotoğraf çekiminde kullandım. Düğün öncesi çekimlerden biri, reklam fotoğrafçılığı yapan çok yakın bir arkadaşım içindi. Lensle deney yaparken çok keyif aldık. Kua ve Ma kua’nın giydiği geleneksel Çin düğün kıyafetlerine çok daha farklı ve melankolik bir hava verdi.

Fotoğraflar Darren Poh tarafından Yeni Petzval Lens ile çekildi.

Petzval Lens ile hayalindeki hangi fotoğraf ya da video projesini gerçekleştirmek istersin?

Renk zenginliğinden dolayı Burano, Venedik İtalya’da bir düğün öncesi çekim yapmak isterdin.

Petzval Lens kullanıcılarına önerilerin var mı?

Odaklamayla ilgili yeterince alıştırma yaptıktan sonra, lens yakın çekim portre fotoğraflarına çok değişik bir etki yapıyor.

Röportaj meerly. tarafından organize edildi

Lomography Petzval Art Lens

Lomography Petzval Art Lens yıllar önce fotoğrafçılıkta çığır açan ikonik Petzval lens’in yenilenen hali. Siyah ve pirinç renginde üretilen lens Canon ve Nikon bağlantılı makinelerle uyumlu. Online Dükkan'dan hemen kendi lensini satın al.

edwinchau tarafından, 2014-12-22 tarihinde ve #insanlar #nature #interview #digital #experimental #lens #wedding #singapore #canon #beauty #artist #bokeh #photography #artistic #portraits #questions #lomoamigo #petzval #darren-poh başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler