Lomo'Instant ile Aile Fotoğrafları

Şipşak fotoğraf makineleri, yılbaşı kutlamaları ve partiler için ideal. Hatta Lomography Japonya’nın eski çalışanı, 9 ay önce anne olan Mai Masuno’nun aile toplantıları için de! Mai, güzel oğlunu Lomo’Instant ile fotoğrafladı ve bizimle tatlı şipşak fotoğraflarını paylaştı.

Mai Masuno tarafından çekilmiş Lomo’Instant fotoğrafları

Bize kendinden bahseder misin?

Herkese merhaba! Ben Mai Masuda ve bir süre Lomography mağazasında çalıştım. Şu sıralar 9 aylık bir erkek bebeğin annesiyim.

Lomography fotoğraf makinelerini sık sık kullanıyor musun?

Evet! Genellikle LC-A+ kullanıyorum. Hatta doğum için hastaneye gittiğimde bile onu yanımda taşıdım.

Lomo'Instant hakkındaki ilk görüşün neydi?

Çektiğin fotoğrafları görmek ve çektiğin anda basılmasına şahit olmak her zaman güzeldir. Fotoğrafları çekerken ve sonuçları gördüğümde çok eğlendim. Hatta eşim bile, genelde fotoğrafta yer almayı sevmediği halde fotoğrafının çekilmesinden ve çekmekten çok zevk aldı. haha

Mai Masuno tarafından çekilmiş Lomo’Instant fotoğrafları

En sevdiğin özellik hangisi oldu?

Selfie aynası MÜKEMMEL! Kendini görebildiğin ayna sayesinde selfie çekmek çok kolay. Ayrıca MX butonunu kullanarak kolayca çoklu pozlama yapabilmeyi sevdim.

Çektiklerin arasından hangisi favori fotoğrafın oldu?

Ben, eşim ve çocuğumun fotoğrafı.. aile fotoğrafımız kesinlikle favorim. Düşününce, üçümüzün çok fazla fotoğrafı yok bu yüzden bu güzel bir fırsat oldu.

Mai Masuno tarafından çekilmiş Lomo’Instant fotoğrafları

Lomo’Instant ile fotoğraf çekerken başına ilginç bir olay geldi mi?

Oğlum, onun fotoğrafını çekmeye çalışırken garip bir poz verdi. Sanırım yeni bir fotoğraf makinesi görmeye alışık değil.

Lomo’Instant ile başka neler çekmek istiyorsun?

Daha fazla kişinin fotoğrafını çekmek istiyorum. Belki, benim gibi son zamanlarda anne olan arkadaşlarım ve çocukları ile birlikte bir proje olabilir.

Lomo’Instant kullanacaklara herhangi bir önerin var mı?

Birkaç çoklu pozlama çektim. Çocuklar genelde çok hareketli ve sadece 1 çekim ile onları fotoğraflamak çok zor. Çoklu pozlama modu, Lomo’Instant ile ilginç sonuçlar ortaya çıkarmamda yardımcı oldu.

Mai Masuno tarafından çekilmiş Lomo’Instant fotoğrafları

Lomo’Instant’ta başka neleri sevdin?

Eğer Lomo’Instant ile bir gün geçirirsen, onun, zaman geçirdiğin insanlarla mutlu anlar ve konuşmalar yarattığını fark edeceksin. Özellikle ailelere, çocukları ve eşleri ile kaliteleri zaman geçirmeleri için öneriyorum.

Teşekkürler Mai! Umarız ailenle güzel fotoğraflar çekmeye devam edersin.

Dünyanın en yaratıcı Şipşak fotoğraf makinesi Lomo'Instant Online Dükkan'da!

ciscoswank tarafından, 2015-01-05 tarihinde ve #insanlar #instax #lomoamigo #aile #sipsak #lomoinstant #lmo-instant #mistax-mini başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler