Sitede Nasıl Sosyalleşirsin?

Sürpriz! Sen burada yokken, LomoEv’inde küçük bir, bekle hayır, BÜYÜK bir yenilik yaptık. Aşağıdaki kullanım klavuzuna göz at ve yeni evini kucakla!

Krediler: neja

Sevgili evim

LomoEv’in, Lomografik Dünya’nın merkezi ve her şeyin bir araya geldiği yerdir. En sevdiğin ve en popüler fotoğrafların, albüm arşivin, diğer üyelerden gelen mesajlar…
Diğer Lomograficileri LomoEvler Ana Sayfasında bulabilirsin. Her gün seçtiğimiz LomoEvler, topluluktaki yaratıcı üyelere ulaşmanı sağlayacak. Tıpkı gelenek gibi, yine Günün Evi seçilen Lomografici 50 piggy puan ile ödüllendirilecek!

Krediler: kleinerkaries

Arkadaş edin

Arkadaşların ve fotoğrafları seni büyüleyen insanlar olmadan Lomography’nin ne anlamı olurdu! Kolayca diğer Lomograficilerin evlerini ziyaret et ve profil fotoğrafının altındaki takip et butonuna tıkla. Böylece onların tüm aktiviteleri ana sayfana düşecek!

Krediler: earlybird

Arkadaşlar bu yüzden var

Biraz beğeni işe yarayabilir! Diğerlerinin, fotoğrafları hakkında ne düşündüğünü bilmesine izin ver, kullandıkları teknikleri sor, deneyleri için tüyolar ver ya da sadece bir beğeni bırak! Bir Lomograficinin fotoğraf sayfasında olduğunda, sağ ve sol tuşlarıyla kolayca hareker edebilir ve "l"ye basarak fotoğrafları beğenebilirsin.
Daha ne söyleyebilirz ki, biraz LomoKarma edin ve sevgi yay!

Krediler: mafiosa

Neredeyse bitirdik

Küçük ama yetenekli ekibimiz, LomoEv’ini bitirmek için tam gaz çalışıyor. Biliyoruz, LomoDuvarlar ve mesajlaşma gibi kullandığın birkaç özellik henüz yok ama sana söz veriyoruz, bunun üzerinde çalışıyoruz ve hazır olduğunda haberin olacak!

Krediler: fisheyemary

Bunu sevdin mi

Yeni LomoEv’ini sevdiğini umuyoruz ama aynı zamanda geribildirimlerini de bekliyoruz, böylece istediğin özellikleri geliştirmeye devam ederiz. Herhangi bir problemin ya da önerin varsa, next@lomography.com adresine görüşlerini bildirebilir ya da buraya yorum bırakabilirsin!

2015-02-04 #haberler #insanlar

Daha İlginç Makaleler