Karşınızda Yeni Lomography X-Pro 16mm Sinema Filmi!

Deneysel sinemacılar için Lomography Film Ailesi’nin en yeni 16mm üyesini duyurmaktan çok mutluyuz! Lomography X-Pro 16mm Motion Film sınırlı üretimiyle Online Dükkan ve Gallery Store’larda.

Lomography X-Pro 16mm Motion Film.

Son zamanlarda analog film yapımcılığına ani bir dönüş oldu, hiç kuşkusuz 16mm filminde popülaritesi arttı. Geçtiğimiz sene, ilk sinema filmimizi lanse ettik, 16mm film formatına LomoChrome Purple’ın eşşiz renk geçişlerini getirdik. Bu sene, heyecanlı bir şekilde analog film yapımcılığı yolumuza devam ediyoruz!

35mm ve 120 Lomography Slide filmlerimizin çok sevilen canlılığıyla oldukça övündük, Lomography X-Pro 16mm Motion Film ise 16mm filmin renklerinin doğal çeşitliliği ve netliği ile ayrı bir analog his sunar. Bunların dışında sana filmlerinde benzersiz bir retroluk hissettirir, renk dönüşümleri olan filmin geniş pozlama aralığı, çekim yapacağın her yerde ve her özne için heyecan verici yaratıcı imkanlara izin verir. Ek olarak, çapraz banyo yeteneği sayesinde filmin için renkli negatif banyo seçeneğini seçtiğinde 16mm filmlerine X-Pro bir görünüm ekleyebilirsin!

SİHRİN PEŞİNDE

Lomography NYC ekibi sizlere ilk 16mm filmimizin çekimlerini göstermek için sokaklara döküldü!

Lomography X-Pro 16mm Motion Film en Standart 16 ve Süper 16 kameralarla uyumlu çalışır ve yalnızca Lomography Online Dükkan ve Gallery Store’larda mevcut. Fakat çok sınırlı bir stoğa sahibiz, bu yüzden ona sahip olmak için çok bekleme— Online Dükkan!

2016-05-15 #donanım #haberler #videolar

Daha İlginç Makaleler