Lukasz Wierzbowksi: Yeni Yerler ve Yüzler Keşfetmek

Polonyalı fotoğrafçı Lukasz Wierzbowksi çekim yapmaya başladığında, bu hem onun, hem de modelleri için bir yolculuk haline geliyor. Çevre ile oynayıp, modellerinin etraflarıyla iletişime geçmesini sağlıyor. Genellikle 35mm film ile çekim yapmasına rağmen, biraz Lomo'Instant Wide eğlencesi için ekipmanını değiştirdi.

Lomo’Instant Wide hakkında: “Deneyler yapman ya da sadece eğlenmek için mükemmel bir ekipman. Her karenin, gözlerinin önünde hayata gelişini deneyimlemeni sağlıyor. Kısacık bir an önce olan bir olayın, fiziksel kanıtını şipşak olarak eline almak benim normalde alışkın olduğumdan çok farklı bir his ama bunu gerçekten çok sevdim.”

Fotoğraflarının arkasındaki fikir konusunda: “Polonyanın bir kasabası olan Wroclaw’a yaptığım günlük bir gezi sırasında yanıma Lomo’Instant Wide’ı almaya karar verdim. Bana, uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımla bir araya gelme ve sevdiğim ama yıllardır ziyaret edemediğim mekanları yeniden keşfetme olanağı sundu. Makine, bildiğim yerlere yeni bir perspektiften bakmamı sağladı çünkü onlara farklı bir gözle yaklaşmam gerekti. Avucumun içi gibi bildiğim bir şehir olan Wroclaw’ın yepyeni bir yüzünü keşfetmişim hissine kapıldım.”


Lukasz Wierzowski’nin diğer şipşak fotoğraflarını görmek için onunla yaptığımız röportajı okuyabilirsin. Eğer diğer işlerini de merak ediyorsan, websitesini ziyaret edebilir, onu Flickr’dan ya da Instagram’dan takip edebilirsin.

Teresa Sutter tarafından, 2016-05-27 tarihinde ve #insanlar başlığında yazıldı.

Bahsedilen Ürün

Lomo'Instant Wide

Lomo'Instant Wide

Lomo'Instant Wide'ı sunmaktan heyecan duyuyoruz - dünyanın en yaratıcı instant wide makine ve lens sistemi! Yüksek kalite el işçiliği, kullanışlı özelliklerle birleşerek Lomo'Instant Wide'ı herkesin güzel, çılgın ve garip anları, yaratıcı, geniş açılı, keskin ve mükemmel bir şekilde pozlanmış fotoğraflarla kaydetmesini sağlıyor.

Daha İlginç Makaleler