Lomo'Instant Automat ile Yaratıcı Ol: Kendi Evrenini Yarat

Kendine ait Lomo’Instant Automat Fotoğraf Makinene sahip olmayı bekleyemiyor musun? Hızlı tüyolarımızı takip et ve şipşak fotoğraf makinen kapına geldiğinde ondan en iyi şekilde faydalan!

Kendi Evrenini Yarat

Bir parti ver. Tuvaletini bir photobooth’a çevir ve Automat ile birlikte birkaç paket film ve insanların kostüm olarak kullanacağı aksesuarları buraya bırak. Ortamın enerjisini kaydetmek için flaş kullandıklarından emin ol.


Küçük, güçlü ve tamamen otomatik olan Lomo’Instant Automat eğlenceli ve zahmetsiz gündelik çekimler için en ideal şipşak fotoğraf makinesi. Hem yeni başlayanalar hem de uzmanlar için muhteşem olan Lomo’Instant Automat, enstantane hızı, diyafram değeri ve flaş gücünü otomatik olarak ayarlayarak her farklı ışık koşulunda muhteşem pozlanmış fotoğraflar çekmeni sağlayacak. Müthiş yaratıcı özelliklerle donatılmış olan Lomo’Instant Automat ile plajda selfie’lerden, süper deneysel ışıkla boyamalara kadar her istediğini çekip, fotoğrafını saniyeler içinde elinde tutabilirsin. Bu sihirli şipşak fotoğraf makinesini hayata getirmemiz için bizi Kickstarter'da destekle ve Lomo’Instant Automat’ta %35’e varan indirimler ve ek hediyelerin keyfini çıkar!

2016-09-27

Daha İlginç Makaleler