Lomo'Instant Automat'tan Şehir Hikayeleri

Şehir hep aynı kalan, ama aynı zamanda da gelişen ve değişen tek yer. Hikayeleri ve sırları içinde gizli.

Gökyüzü nerede olursan ol aynı görünüyor, bu nedenle şehir hayatına yeni başlayan insanlar bile kendilerini evlerinde hissediyorlar.

Manzara neredeyse hiç değişmiyor, ama sadece neredeyse: şehirde küçük ölçekli hikayeler de bulunuyor -- botların limandan çıkarken yaptıkları zarif hareketler, hızlı arabaların kavşakta karşılaşması ya da insanların geçmesi.

Şimdi günlük detayları daha net görebilmek için iyice yakınlaşıyoruz: geçici dükkan tabelaları, reklam panoları ve bir cafeden etrafı izleyen insanlara ya da parkta oturan bir sanatçının gününe farklılık katacak kaldırımda dinlenen küçük arkadaşlar.

En sakin zamanda bile her zaman bir şeyler olup bitiyor, ve bunları farketmemek elde değil. Bu geçici manzalarar Lomo'Instant Automat tarafından karelenmeyi bekliyor.

Şimdi şehrin en önemli kısmına odaklanıyoruz: insanlarına.

İnsanları izleyenler için bir liman olan caddeler farklı karakterler ile dolu: kaldırımda kabiliyetlerini sergileyen müzisyenler; piknik sepeti etrafında kümelenmiş, koyu muhabbete dalmış bir grup neşeli arkadaş; yalnız bir gezginin sokakları ve bütün gizemli köşeleri belgelemesi; ve belki de önemli bir toplantı için merdivenleri hızla çıkan bir kadın.

Metro, yürüyenler, konuşanlar ve ilginç hikayelerle dolu -- eğer nereye bakman gerektiğini biliyorsan.


Küçük, güçlü ve tamamen otomatik olan Lomo’Instant Automat eğlenceli ve zahmetsiz gündelik çekimler için en ideal şipşak fotoğraf makinesi. Hem yeni başlayanalar hem de uzmanlar için muhteşem olan Lomo’Instant Automat, enstantane hızı, diyafram değeri ve flaş gücünü otomatik olarak ayarlayarak her farklı ışık koşulunda muhteşem pozlanmış fotoğraflar çekmeni sağlayacak. Müthiş yaratıcı özelliklerle donatılmış olan Lomo’Instant Automat ile plajda selfie'lerden, süper deneysel ışıkla boyamalara kadar her istediğini çekip, fotoğrafını saniyeler içinde elinde tutabilirsin. Bu sihirli şipşak fotoğraf makinesini hayata getirmemiz için bizi Kickstarter'da destekle ve Lomo'Instant Automat'ta %35'e varan indirimler ve ek hediyelerin keyfini çıkar!

2016-09-30 #donanım #kültür #lokasyonlar

Bahsedilen Ürün

Lomo'Instant Automat

Lomo'Instant Automat

Küçük, güçlü ve tamamen otomatik - Lomo’Instant Automat ile kusursuz aydınlatılmış, mükemmel odaklı fotoğrafları her zaman ve her yerde çekebilirsin.

Daha İlginç Makaleler