Dünyanın Etrafında Analog: Kristiansand, Norveç

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün Lomografici Agathe (@theblues) Kristiansand, Norveç'in sakinliğini kucaklıyor.

İsim: Agathe
LomoEv: @theblues
Sosyal Medya: Instagram
Fotoğraf Makinesi: Olympus XA2
Film: Kodak Vision 3 500T
Lokasyon: Kristiansand, Norveç

Krediler: theblues

Bu belki de beklenmedik günlerden bir tanesi, yine de tanıdık bir ortam sunuyor. Kristiansans şehrinden, Otra nehri boyunca 9. Yol'da araba kullandık. Güzel olan şey Ağustos'un sonundaydık ve geziyi iyi bir havada deneyimlediğimiz için şanslıydık. Ancak günün belli bir bölümü soğuk ve yağışlıydı, bu yüzden manzaralar İskandinav polisiye romanlarındaki gibi gözüküyordu. Gökyüzünü kalın bir sis tabakası kaplamıştı ve dağların görüntüsünü saklıyordu.

Kısa bir yolculuk gibi, nehir boyunca sürdük ve istediğimiz her yerde durduk. Gerçekten çok sessiz ve huzurluydu. Her zaman kalabalığın ortasında olduğumuz gezinin geri kalanı gerçekten çok farklıydı. Bugün boyunca biz biz değildik!

Krediler: theblues

"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2016-11-21 #lokasyonlar

Daha İlginç Makaleler