Geçmişe Yolculuk: Film Çorbası Atölyesi

Yaklaşık 2 sene önce gerçekleştirdiğimiz atölyede üzerinde çalıştığım film sonunda gün yüzüne çıktı. Bakalım bu 2 sene içinde filmimiz nelere maruz kalmış…

Krediler: emrekskn

İlk olarak fazlasıyla eğlenceli geçen atölye hakkında daha çok bilgi alabilmek için @nural’ın yazdığı makaleye göz atabilirsin.

Workshopta her katılımcı farklı farklı karışımlar ile filmlerine etkide bulundular. Ben ise bu sefer çorbamda fazla malzeme kullanmayıp tek bir etkinin ön plana çıkmasını tercih ettim. Çorbamdaki en önemli malzeme ‘Vişne Suyu’ idi. Yardımcı malzeme olarak ise cam silmek için kullanılan bir temizlik ürününü kullandım. Karışım oranları ise ¾ çay bardağı vişne suyuna ¼ oranında mavi temizlik ürünü kullandım. Ve işte birbirinden farklı sonuçlar…

Krediler: emrekskn

Filmin yarısında aklıma keşke filtre de kullansaydım fikri düştü ve devamında filmi dikkatlice geri sarıp makineme kendi yaptığım filtreyi yerleştirdim ve filmi tekrar makineye taktım.

Krediler: emrekskn

Filtrenin nasıl yapıldığını merak ediyorsan bu makaleye bakabilirsin!

emrekskn tarafından, 2016-11-22 tarihinde ve #donanım #dersler #lab-rat #deney #film-soup #film-corbasi başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler