Dünyanın Etrafında Analog: İran

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün, JC Gratila (@antiox) İran'daki dört şehrin gizemini ortaya çıkarıyor.

İsim: JC Gratila
LomoEv: @antiox
Instagram: jc_mono, jc_kolor
Fotoğraf Makinesi: LC-Wide
Film: Kodak Elite Chrome EB 100 (Expired)
Lokasyon: İran (Tahran, İsfahan, Şiraz ve Yezd)

Her şey birilerinin Sinagpur CouchSurfing Facebook grubunda AirAsia'nın Singapur'dan İran, Tahran'a direkt uçuşlarının açılması hakkındaki haberlerini paylaşmasıyla başladı. Hemen AirAsia'nın internet sitesinde arama yapmaya başladım ve gidiş-dönüş biletinin ne kadar ucuz olduğunu görünce şaşırdım. Ortadoğu'daki ülkeler beni her zaman büyüledi ancak bir tanesi daha önce hiç olmadığı kadar. Bu deneyimi bir fırsat olarak kabul ettim ve uçuş için rezervasyon yaptırdım.

İki haftalık bir sürede, İran'deki dört şehir --Tahran, İsfahan, Şiraz ve Yedz-- için seyahatimi uzun otobüs yolculukları ile tamamladım. Bu ülke beklenmedik şekilde şirin, samimi ve misafirperver insanlarla dolu.


"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2017-02-14 #lokasyonlar

Daha İlginç Makaleler