2016'dan Topluluk Dataları: Hepimize Tebrikler

Saatlerce 2016'nın iyi bir yıl mı, yoksa kötü mü olduğunu tartışabiliriz, ancak hepimiz bu yılın da topluluğumuz için fantastik olduğu konusunda hemfikiriz! Yılın kapanışını yaparken bazı sayılar gözümüze çarptı ve 2017’de devam ederken bu eğlenceli dataları seninle paylaşmayı kendimize görev edindik. Hepimize tebrikler!

700 944

fotoğraf 2016 boyunca sitemize yüklendi! Sen de mutluluktan bağırıp zıplayıp hoplamak istemiyor musun bu bilgi karşısında? Biz burada zıplıyoruz!

Krediler: kylethefrench

15.61

bir dakika içerisinde beğenilen fotoğraf adedi oldu 2016 boyunca. Tahminimiz 0,61’in yazarın makalesini otomatik olarak beğenmesinden kaynaklı olduğu...

Krediler: mingkie

28

NSFW makale yayınlandı. Ve 2017’de bu rekorun üzerine geçeceğiz gibi duruyor, zira bu yıl şu ana kadar yedi baştan çıkarıcı makale yayınladık, ki bu sadece ocak ayının rakamları!

Krediler: neja

60

Herr Willie’nin ünlü serisi Herr Willie'ye Göre Dünya içinde yer alan her makalede yer alan ortalama fotoğraf sayısı. Sence bir sonraki rotası neresi olacak? Bahisleri başlatıyoruz!

Krediler: wil6ka

1

Küba’da yapılan balayı tatili Lomography topluluğuyla paylaşıldı! Çok tatlı değil mi? Tebrikler gelagoo!

Krediler: gelagoo

66

pizza sakinlerimiz tarafından hapur hupur götürüldü. Bu yılın yemek maceralarının bizi nereye götüreceğini çok merak ediyoruz. Sen de o güzel yemekleri bizimle paylaşmayı unutma!

Krediler: goro

4

topluluk üyemiz Antelope Kanyonu’nu bu yıl içerisinde ziyaret etti! Acaba ne kadar zamanı fotoğrafın tersini ve düzünü buldurmak için harcadılar?

Krediler: duffman

572

tescilli laboratuvar faremiz oldu! Filmler (bilerek ya da sarhoşluktan) biraya ve daha nice karışıma konuldu, akıl karıştıran çoklu pozlamalar yapıldı, fotoğraflar bölünüp parçalanarak bizim ekrana yapışmamıza neden oldu.

Krediler: jaybuffalo

25

km uzunluğunda film topluluğumuz tarafından kullanıldı. Bu Big 25 Berlin koşu yarışının uzunluğu ile aynı!

Krediler: moongrowl

2017-02-03 #haberler

Daha İlginç Makaleler