Dünyanın Etrafında Analog: Tayvan

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün Lomografici Hayden Williams bizi yazın yaptığı Tayvan seyahatine çağırıyor.

İsim: Hayden Williams
LomoEv: @haydenwilliams
Sosyal Medya: Instagram, Flickr
Fotoğraf Makinesi: Canon AE-1
Film: LomoChrome Purple
Lokasyon: Tayvan

Krediler: haydenwilliams

Bu gezi bir nevi benim geçen yıl sonundaki yaza vedamdı ve Tayvan’a olan ikinci seyahatimdi. İlk seferinde tek başıma gitmiştim ve itiraf etmek gerekirse kendimi biraz yalnız hissetmiştim. Bu seferse kız arkadaşımla birlikte 2 haftalık bir macera planladık. Tayvan’ın pek çok yerini gezdik ve Taipei, Taitung ve güneydoğu sahilinde bir ada olan Lanyu’yu gördük.

Tayvan’a ilk gidişimde “Wow, keşke yanımda LomoChrome Purple film olsaydı." dediğimi hatırlıyorum. O yüzden bu tatili planlarken hemen makineme bu filmden taktım. Aynı mekanları ziyaret etmeme rağmen, tamamen farklı bir gözle baktım (ve kesinlikle daha mor tonlarında) ve sonsuza dek memnun kalacağım fotoğraflar elde ettim.

Krediler: haydenwilliams

"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2017-02-07 #lokasyonlar

LomoChrome Purple Film 100-400 35mm

Bu eşsiz renkli negatif film, fotoğrafının doğal tonlarını yeni, göz kamaştırıcı renklere dönüştürerek seni şaşkına çevirecek. Hepimizin sevdiği Kodak Aerochrome filminin saykodelik kızılötesi görünümünü, şaşırtıcı fotoğrafik sonuçları garanti ediyor.

Daha İlginç Makaleler