Dünyanın Etrafında Analog: Atina

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün Lomografici nural bizi yeni yıl öncesinde yaptığı Atina seyahatine çağırıyor.

İsim: Nural İdrisoğlu
LomoEv: @nural
Fotoğraf Makinesi: Lomo'Instant Automat
Film: Fuji Instax Mini Film
Lokasyon: Atina, Yunanistan

Krediler: nural

@onur_idr ile yeni yıla nerede girsek diye düşünürken, birkaç yıl önce, Ekim ayında gittiğimiz Atina'yı tekrar görmek istediğimize kadar verdik. Birkaç günlüğüne gittiğimiz için, olabildiğince seçici davranıp yanıma sadece Lomo'Instant Automat ve üzerinde Minitar Sanat Lensi olan Leica M4-P'mi aldım.

Normalde şipşak makinelerimi gece, eğlenceli ortamlarda kullanmayı tercih ediyorum, ama bu sefer Automat ile bolca manzara fotoğrafı da çektim. Havanın soğuk ama güneşli olması, fotoğraflarıma aydınlık bir hava kattı. Hatta Fuji'nin siyah & beyaz filmini bile manzara çekimlerinde denedim.

Krediler: nural

Bu arada yeni yıla girdiğimiz saatlerde biraz kendimi kaybedip, deklanşöre basmaktan kendimi alamamış olabilirim. Automat'ın her ortamda doğru pozlama yapması da beni biraz gaza getirmiş olabilir! Fotoğrafları taradıktan sonra farkettim ki, yan masamızdan birisi de kendini bizim fotoğrafımıza poz vermekten alıkoyamamış! Bu da tatlı bir anı oldu :)

Krediler: nural

"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

nural tarafından, 2017-02-09 tarihinde ve başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler