Karşınızda Renkli Negatif F2/400 Film

Lomography olarak her zaman farklı olmayı tercih ettik — kuralların dışına çıkmak, yeni bir şeyler denemek, daha çılgın opsiyonların peşinden koşmak. Ama bizim standartlarımıza göre bile Color Negative F2/400 ile olan yolculuğumuz beklentinin çok dışında oldu!

2010 yılında, ünlü bir İtalyan film üreticisinin elindeki son orijinal 400 ISO film balyasını satın aldık. Sonrasında, tabii ki deneysellik geleneğimizden uzaklaşmamak adına, filmleri Çek Cumhuriyetinde, sanki yıllanmaya bırakılmış bir şarap gibi meşe fıçılarda dinlendirdik. Neyse ki çılgın iç güdülerimiz bizi yanıltmadı – yedi yılın sonunda, dönüp baktığımızda bu fantastik filmin hala güzeller güzeli benzersiz bir ton ve saf renkler sunduğunu gördük. Daha önce gördüklerinden çok farklı bir Renkli Negatif ve bu sonuçları seninle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz!

Elimizde çok sınırlı sayıda film var, o yüzden elini çabuk tut ve bu filmi kaçırma. Hemen Lomography Online Dükkan ya da sana yakın bir Gallery Store’a uğra ve Color Negative F2/400 35mm filmi satın al!

2017-02-22 #donanım #haberler

Daha İlginç Makaleler