Lomo'Instant Automat Glass Magellan: Işık ve Gölgeleri Takip Etmek

Fotoğrafçılığı siyah ve beyazla başlayarak öğrenmenin çok farklı avantajları var. Düşünülmesi gereken renkler olmadan, bu zamansız estetik amatör fotoğrafçının ışık ve gölgelerin dengesine daha fazla odaklanmasına olanak sunuyor.

Lomo'Instant Automat Magellan fotoğraf makinesinin Fujifilm Instax Mini Monochrome ile birleşimi fotoğrafçılıkta ustalaşırken, türünün tek örneği olan cep boyutundaki baskılarla gelişimini takip etmeni sağlayarak. Sürekli yanında taşıyacağın şipşak bir portfolyo yaratmış olacaksın!

Krediler: Devin Blaskovich, Daniel Schaefer, Ruby June (Model: Grace Hartzel, Acme Studios’a ayrıca teşekkür ederiz) ve Marine Toux (Model: Miranda Webster).

Siyah ve beyaz fotoğrafçılığın modası asla geçmez, güvenilir bir fotoğraf makinesinin de.


En gelişmiş şipşak fotoğraf makinemizi bir adım öteye taşıyoruz, karşınızda Lomo’Instant Automat Glass Magellan!
Keşif sınırlarını zorlayan yıldız gözlemevleri ve öncü kâşiflerden esinlenerek, daha öncekine göre çok daha keskin ve berrak fotoğraflar yaratmak adına 38mm cam lensi tasarladık. Yansımaları önlemek için çoklu katmanlı tasarlanan en yeni optik tasarım, mükemmel pozlanmış geniş açılı anılar yakalamana olanak sunuyor.
Hemen Lomography Online Dükkan’a uğra ve Lomo’Instant Automat Glass Magellan fotoğraf makineni ön sipariş ver!

2017-03-30 #haberler #tips #creative #automat #tricks #kickstarter #lomo-instant #lomoinstant #lomo-instant-automat #lomoinstantautomat

Lomo'Instant Automat Glass Magellan

En gelişmiş otomatik şipşak makinemizi bir üst seviyeye taşıyıp, Lomo’Instant Automat Glass Magellan'ı sunmaktan gurur duyuyoruz! Keşif sınırlarını zorlayan yıldız gözlemevleri ve öncü kâşiflerden esinlenerek, daha öncekine göre çok daha keskin ve berrak fotoğraflar yaratmak adına 38mm cam lensi tasarladık. Yansımaları önlemek için çoklu katmanlı tasarlanan en yeni optik tasarım, mükemmel pozlanmış geniş açılı anılar yakalamana olanak sunuyor.

Daha İlginç Makaleler