TEN AND ONE Yıllık Lomography Fotoğraf Ödülleri 2016: Kent Kaşifi Kategorisi Kazananları

Fotoğrafçı Robert Doisneau bir keresinde şöyle demiş: "günlük yaşamın harikaları heyecan vericidir; sokakta bulabileceğiniz beklenmedik şeyleri hiçbir film yönetmeni ayarlayamaz." Kent Kaşifi Ödülü seni sokaklara götürüp, gündelik hayatı olağanüstü hale getiren ilginç karşılaşmaları, güzel tesadüfleri ve nefes kesici basitlikleri yakalamanı öneriyor. Topluluğun bu sıradanlığın şiirselliğini nasıl ön plana çıkardığını görmek için kazanan fotoğrafları incele.

Krediler: duffman, badkit, m_idea, sharkboard, erhanulusoy, pierodonadeo, strangebutrubbish, chowyunfat, jazztrio2014 & terria58

Kent Kaşifi kategorisinin kazananlarını tebrik ediyoruz ve katılan herkese çok teşekkürler! Ayrıca jüri üyelerimiz Camille Rouzaud, Adi Prakarsa, Resource Magazine ekibinden Billy Murray, Honest. ekibinden Luca Mercedes, Vice Alps ekibinden Magdalena Vukovic ve Peak Design ekibinden Annie Nyborg, Adam Saraceno ve Lawrence Land'e bu kategorinin en iyilerini seçmemizde gösterdikleri uzmanlıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz!

TEN AND ONE Yıllık Lomography Fotoğraf Ödülleri mikrositesini ziyaret ederek diğer kategorilerin kazananlarına da bakabilirsin.

2017-04-18 #haberler

Daha İlginç Makaleler