Film Fotoğrafçılığı Günü'nün Ardından

Bu yıl beşincisi düzenlenen Film Fotoğrafçılığı Günü'nü yine dolu dolu etkinliklerle kutladık. İşte 12 Nisan 2017 günü yaşananların bir özeti.

Film Fotoğrafçılığı Günü hazırlıklarına bu yıl oldukça erken başlayıp, bu güne özel 3D Pinhole fotoğraflardan oluşan bir sergi planladık. Osman Demir'in Untitled isimli sergisi için hazırlıklar bir önceki gün yapıldı.

Krediler: lomographytr

Sergi gününde ise oldukça yoğun bir ilgi bizi bekliyordu. Türkiye'de daha önce gerçekleşmemiş olan 3D Fotoğraf Sergisi için ziyaretçilerimiz 3D gözlüklerini takıp, çok farklı bir fotoğraf deneyimi yaşadılar. Fotoğrafçı Ara Güler'in de ziyaret ettiği sergi, 10 Mayıs 2017 tarihine kadar Lomography Embassy Store İstanbul'da ziyarete açık olacak.

Krediler: lomographytr

Bu özel gün için mağazamızın dışı da oldukça hareketliydi! Graffiti sanatçısı Spook sergi açılışına özel bir tasarım ile mağazamızın vitrinini süsledi. Spook'un 3D görsellerdeki mavi ve magenta renklerden esinlenerek yaptığı tasarım, aynı zamanda bir 3D gözlük görselini de içeriyor.

Krediler: lomographytr

Film Fotoğrafçılığı Günü'nde yorgunluğumuzu atmak için Kocaeli merkezli Monad Coffee'nin hazırladığı lezzetli kahveleri yudumlarken, uzun süredir görmediğimiz Lomografici dostlarımızla da muhabbet etme şansı bulduk.

Krediler: lomographytr

Böyle bir etkinlik tabii ki canlı bir performans olmadan tam sayılmazdı! Vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz'in çello eşliğinde gerçekleşen müzik dinletisi de bu günün keyfini arttırdı.

Krediler: lomographytr

Umuyoruz daha nice Film Fotoğrafçılığı Günü etkinliğinde bir arada olabiliriz!

nural tarafından, 2017-04-24 tarihinde ve başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler