Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ile İlk İzlenimler: Kevin RC Wilson

LomoAmigo Kevin Wilson süper keskin canlı müzik fotoğrafçılığıyla tanınan bir fotoğrafçı. Kendisinden yeni Neptune Convertible Lens Sistemi'ni test etmesini ve beklentilerini nasıl karşıladığını bizimle paylaşmasını istedik. Burada New York City'deki evini keşfederek çektiği ilk izlenimlerini ve fotoğraflarını paylaşıyor.

İsim: Kevin RC Wilson
Lokasyon: New York City
Meslek: Fotoğrafçı
Websitesi/Sosyal Medya hesapları: www.kevinrcwilson.com | @kevinwilsonnyc
Fotoğrafçılık dışında diğer ilgi alanları: Eşim, sevimli pug köpekler ve canlı müzik.

Fotoğraf Proteus 4.0/80mm Art Lens ile çekildi.

Fotoğrafçılık stilini nasıl tanımlarsın?

Çoğunlukla canlı müzik fotoğrafçılığıyla tanınıyorum. Çekimlerimde cesur, keskin bir yaklaşımda bulunma eğilimindeyim.

Fotoğraf Proteus 4.0/80mm Sanat Lensi ile çekildi.

Neptune Convertible Sanat Lensleri’ni ilk eline aldığındaki izlenimin ne oldu

Küçük bir pakette üç odak uzaklığı görmek zarifti.

Fotoğraf Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ile çekildi.

Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi senin stilinle nasıl örtüşüyor?

Küçük bir çantayla seyahat etmek istersem, ancak yine de farklı odak uzaklığı seçeneklerine sahip olmak istesem, bu sistemi muhtemelen kullanırım. Sokak fotoğrafçılığı için mükemmel.

Fotoğraf Despina 2.8/50mm Sanat Lensi ile çekildi.

En çok sevdiğin fotoğrafı ve arkasındaki hikayeyi paylaşır mısın?

En sevdiğim fotoğraf Brooklyn Köprüsü'nde uzun pozladığım şehir manzarası. Fotoğrafta sudan çıkan direklerin görseli beni çok etkiledi, "ikonik" bir NYC fotoğrafı gibi hissettiriyor. Keskinliği korumak için f11'de 20 saniyelik bir pozlama uyguladım.

Fotoğraf Thalassa 3.5/35mm Sanat Lensi ile çekildi.

Convertible Sanat Lensleri’ni kullanırken verebileceğin öneriler var mıdır?

Tamamen manuel bir sistem. Mükemmel pozlamayı ve netliği nasıl bulacağını anlamak için biraz zaman ayır (ve bir ışık ölçer yardımı alabilirsin).

Fotoğraf Thalassa 3.5/35mm Sanat Lensi ile çekildi.

Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ile yeniden Kickstarter’dayız — tüm fotoğrafçılık olasılıklarında ihtiyacın olan her şey bir arada. 35mm, 50mm ya da 80mm sabit odak uzaklığına sahip, değiştirilebilir üç ön lensten birini kullanarak, tek bir lens sistemiyle, her çekim durumuna hazırlıklı olacaksın. Fotoğraflarının çevresine güzeller güzeli kırılgan bir bokeh etkisi için altı farklı diyafram plakasından birini kullanıp, sınırsız yaratıcılık kombinasyonunu deneyimleyebilirsin Charles Chevalier’in orijinal keşfinden esinlenilip pürüzsüz ve şık bir tasarım için yeniden tasarlanan bu çoklu katmanlı lens, ister analog, ister dijital kullanan başlangıç seviyesindeki fotoğrafçılar ve profesyoneller için ideal çözüm olacak.

Bizi Kickstarter’da destekleyerek Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ve projeye özel ekstralara %45’e varan indirimle sahip olabilirsin!

2017-05-08

Daha İlginç Makaleler