Lomograhy'nin 25 Yılını Kutluyoruz

1992 yılında, yaratıcı ve deneysel vahşi bir çocuk doğduğunda fotoğraf dünyası sonsuza dek değişti. Çeyrek yüzyıl sonra, dünyanın etrafındaki yaratıcı insanlar kuralları hiçe sayıp, kendilerini anın içinde kaybedip, çılgın ve sihirli anılar yaratıyorlar – hepsi de Lomography adı altında. Lomography’nin 25 Yılı kutlamalarını dünyanın her yerinden Lomograficilerin de bir parçası olacağı, uluslararası bir fotoğraf sergisi ile başlatıyoruz. Sen de gel ve bu partiye katıl!

Bu çılgın gezegenin her köşesindeki yaratıcı insanların yardımıyla, ülkeleri, kültürleri ve insanları, fotoğrafçılığın gücü ile bir araya toplayacağız. Şu ana kadar yapılan en büyük LomoWall serisi ile sınırları aşacağız. Bu benzersiz görsel mozaik, bu gezegeni birbirimizin gözünden görebilmemiz için, dünyanın farklı yerlerinde kuruluyor olacak. Senin de bize katılmanı istiyoruz!

İster güzel ülkenin bir vatandaşı olarak kimliğinin gerçek bir bölümünü sergile veya maceralarında, geçtiğin yollarda öğrendiklerini paylaş, neler çektiğini görmek istiyoruz. 10 taneye kadar fotoğraf yükleyebilirsin. En iyi fotoğraflar uluslararası LomoWall'ları oluşturacak. Her bir kategoriden 100 tane kazanan olacak. Ayrıca yaratıcı ve deneysel fotoğraflara adanmış dünyanın en büyük yarışma serisi olan TEN AND ONE Yıllık Lomography Fotoğraf Ödülleri'nin özel kategorisinde de değerlendirilecek. Her kazanan, Viyana'daki Lomography Genel Merkezi'nde konaklama da dahil olmak üzere, çeşitli ödülleri toplayacak! Çekimlerini şimdi göndermek için Lomography Yarışmaları sayfasını ziyaret et.

Hepsi bu değil — yarışma kazananlarının fotoğrafları ile güzeller güzeli sanat eserleri yaratan sadece biz olmayacağız. Peri ışıkları ile dolu bir mağaradan, tundranın ortasındaki bir iglo’ya, hatta yedi denizleri aşan bir gemiye kadar, senin de dünyayı LomoWall’lar ile kaplamamıza yardımcı olmanı istiyoruz. Buraya kaydolursan sana, kendi LomoWall’unu yapabilmen için, kazanan fotoğraflardan oluşan bir seçki göndereceğiz!

Kendi LomoWall sergisini yapıp, açılış gecesinden bize fantastik birkaç fotoğraf gönderen herkes Lomography Online Dükkan’da geçerli, 50 Euro değerinde hediye çeki kazanacak. Ayrıca, beş özel tasarım Lomo LC-A+ fotoğraf makinesinden birini kazanma şansını da elde edecek. Eğer bunlardan birini kazanamazsan, yerine özel bir Diana F+ fotoğraf makinesi göndereceğiz! Lomography’yi kendi dünyana taşı, tanıdığın herkesi davet et ve yaşadığımız bu güzel, ilginç ve çılgın gezegeni sevdiklerinle kutla. Sevgiyi paylaş, sevincini yay ve ilhamı devam ettir.

LomoWall sergileri Lomography’nin 25 Yılı kutlamalarında sadece bir başlangıç, Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden de büyük Lomography ödülleri kazanabilirsin! Bizi sosyal medya üzerinde takip edip, Lomography’nin 25 Yılı resmi sitesini ziyaret edebilirsin. Partilerden sergilere, çekilişlerden çok daha fazlasına kadar tonlarca etkinlik seni bekliyor!

Kendi LomoWall Sergini yapmanın detaylarını buradan inceleyebilirsin.

2017-07-19 #kültür #haberler #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler