Diana F+ ile Çekilen Şaheserler

Bir fotoğraf makinesi konuşabilseydi, Diana'nın anlatacak çok sayıda hikayesinin olduğuna eminiz. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insanın sevdiği mütevazi plastik fotoğraf makinesi, doğum günleri kutlamalarına, partilere, düğünlere ya da eğlencenin belgelenmesi için toplanan her türlü ortamda yer aldı. Vizyonu, orta format filmi kullanarak hayata geçirmek için kullanılmış olabilir fakat kullanılan tüm yolları saymak neredeyse imkânsız olurdu.

Krediler: jennson

Diana ile çekilen binlerce fotoğraf yığınının üzerinde, unutmanın neredeyse imkansız olan bir avuç harika fotoğrafı bir araya getirdik. Bu fotoğraflar, orta formatın klasik yollarını bilen ustalar tarafından plastik mercekli bir plastik fotoğraf makinesi kullanılarak çekilmiştir. Diana fotoğraf makinesi ile topluluk üyelerimiz tarafından çekilen en popüler fotoğrafları sunmaktan gurur duyuyoruz.

Diana Ustaları

Krediler: satomi

satomi tarafından çekilmiş olan bu fotoğraf, muhtemelen topluluktaki en popüler Diana fotoğrafı. Deneysel, heyecanlı ve doğal olan Diana ruhunu tam anlamıyla somutlaştırıyor. Çok renkli maske fotoğrafa farklı bir boyut katarken, karakteristik vinyet ve yumuşak odağı bu döngüyü tamamlıyor.

Krediler: phiphu

phiphu bize bu şenlik çekimini sunmak için perspektifle oynuyor. Balıkgözü efekti ve zengin renkler ile saf analog güzelliği barındıyor. Bu fotoğraf ruh haline çeki düzen verir ve Diana'nın heyecan verici, aynı zamanda şaşırtıcı efekt aralıklarını sergiler.

Krediler: susielomovitz

Hiç mükemmel bir uzun pozlama çekiminin nasıl bir şeye benzediğini merak ettin mi? Başka yerde aramana gerek yok, Lomography gurusu ve uzun süredir fotoğraf meraklısı olan susielomovitz bize bir ders vermek için bu fotoğrafı çekti. Hiçbir özel ekipmana gerek duymadan, sadece bir tripod (veya inanılmaz sabit eller), iyi bir perspektif ve doğru pozlama süresi ile tüm hünerini göster.

Krediler: satomi

Diana'nın usta topluluk üyesi satomi bir editör parçasına layık bir portreyle bizi büyülüyor. Bu siyah beyaz fotoğraf, daha modern bir set ile çekilen diğer fotoğraflara meydan okuyabilir.

Krediler: megs79

Gözler gökyüzüne! megs79 tarafından çekilen bu fotoğraf, renk ve efektlerin güzel bir şekilde bir araya getirilmesi için çoklu pozlama ve ışık parlamalarının etkisiyle eşsiz bir renk ve efekte yol açmış. Konunu bul, vizyonuna uy ve bir sonraki çekiminde böyle bir fotoğrafı elde edebilirsin.

Krediler: ali55

Bu fotoğrafın bize öğrettiği bir şey varsa, o da farklı açılardan asla korkmamalıyız. Lomografici ali55 bu fotoğrafta perspektifini kendi avantajına uyguladı ve bu da bu fotoğrafı listemize koymamız için yeterliydi. İçindeki yaratıcı yönü ortaya çıkarmak için başka açılar ve çerçeveler dene.

Krediler: ghidini

ghidini bu çekim yapıldığında dünyanın en üstünde olduğunu hissetmiş olmalı. Manzara nefes kesici, Diana'nın plastik cazibesini hayata geçiren fotoğraftan bahsetmeye gerek yok bile. Lens parlaması adeta harika.

Krediler: susielomovitz

Yine susielomovitz ve bu görkemli çoklu pozlamasıyla hepimize ilham kaynağı olmakta. Mimariyi ve doğayı bir çerçevede birleştirmekle birlikte, fotoğrafı baş döndürücü ve yaratıcılığı fişekleyen türden. Pratik yapıp denemek ustalaşmayı sağlasa da, susielomovitz bu çekimi çok kolaymış gibi gösteriyor.

Krediler: daitita

Bazen en iyi görüntü, size en yakın olanıdır. daitita Robert Capa'nın sözüne gerçekçi ve konusuna oldukça yakınlaşarak kalplere ulaştı; bu durumda ise bu çekim aslında yakın bir çekim.

Krediler: paperplanepilot

Dünya güzel bir yer ve geri çekilip manzaranın keyfini çıkararak onu derinlemesine takdir ettirebiliyor. Lomografici paperplanepilot bir ressamın paletine benzeyen bu nefes keseci sahneyi yakaladı. Pembe ve mor ipuçlarıyla oluşan eflatun tonları, duyuları kaplıyor ve bu fotoğrafı listemize sabitliyor.


Fotoğraflarını gönderdin mi? En sevdiğin yerlerin en iyi fotoğraflarını göndererek ve kendi LomoWall'unu oluşturmak için kayıt yaptırarak, bir küresel fotoğraf sergisi yaratmamıza yardımcı ol. Resmi Lomography'nin 25 Yılı sitesine hemen göz at ve bizi sosyal medyadan da takip ettiğine emin ol. Partilerden sergilere, sürpriz hediyeler ve daha fazlası dahil tonlarca şey seni bekliyor!

2017-07-20 #donanım #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler