1993 Yılında Lomography'e Yön Veren Fotoğraflar

Popüler kültür, 1993 yılında nefes kesici trendler ve haberleri yaşıyordu. Bilimkurgu dizisi X-Files ilk kez yayınlandı, ABD genç ve gizemli Bill Clinton'ı 42. cumhurbaşkanı olarak karşıladı, herkes Sevginin Bağladıkları romantik komedi filmi için çılgına dönüyordu ve radyo dalgaları, Tag Team - Whoomp There Is Is tarafından domine ediliyordu!

Krediler: superlighter, sirio174, yerzmyey & z790406

Ve tüm bunlar yayılırken, dünyanın dört bir yanından insanlar kameralarını kullanarak anları yakalamaya devam ediyorlardı. Arkadaşlarının sıradan görüntüleri, ailenin portreleri ya da sahnenin çarpık bir görünüşü - insanlar film rulosundan film rulosuna geçmeye başladılar!

Dünya ve Lomography için ne kadar da renkli bir zamandı! Lomography Topluluğu 1993'te bir dönüşüm yaşadı ve eşit dereceli renkli fotoğraflar kutlanmayı bekliyordu!


Çekimlerini gönderdin mi? En sevdiğin yerlerin en iyi resimlerini göndererek kendi LomoWall'unu oluşturmak için kayıt yaptırarak küresel fotoğraf sergisi yaratmamıza yardımcı ol! Lomography'nin 25 Yılı resmi sitesine göz at! Ayrıca sosyal medyada bizi takip etmeyi unutma! Partilerden sergilere, hediyelerden, daha fazlasına kadar hala gelecek tonlarca kutlama var!

2017-07-26 #kültür #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler