Fotoistanbul'da Kurulacak Olan LomoWall'un Bir Parçası Ol!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali, Fotoistanbul'da fotoğrafların sergilensin ister misin? Lomography'nin 25. yılı için kurulacak olan özel LomoWall'un bir parçası olmak için yapman gerekenler çok basit. İşte detaylar!

Lomography Türkiye olarak, Türkiye'nin en büyük uluslararası fotoğraf festivali olan Fotoistanbul ile bir araya gelerek, Lomography kültürünün ayrılmaz bir parçası olan LomoWall konseptini, 30 Eylül - 22 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek, Türkiye ve dünyadan 50 fotoğraf sanatçısını Beşiktaş sokaklarına taşıyan 4. Fotoistanbul kapsamında yükselecek bir duvara yansıtmaya karar verdik. Eğer sen de, bu fotoğraf duvarının bir parçası olmak istiyorsan, hemen fotoğraflarını karıştır ya da çıkıp yeni fotoğraflar çek ve yarışmamıza yükle! Seçilen fotoğraflar, Beşiktaş'ta sergilenecek olan özel LomoWall’un bir parçası olacak!

Katılım ve Koşullar

  • Fotoğraflarını buradan yüklemen gerekiyor.
  • Eğer fotoğrafları yüklemek için bir LomoEv'in yoksa, buradan bir LomoEv açıp, fotoğraflarını yükleyebilirsin.
  • Film/Fotoğraf Makinesi Tipi: Dijital oynama yapılmamış, Türkiye içinde çekilmiş herhangi bir analog fotoğraf.
  • Yükleme Limiti: 1 kişi en fazla 10 fotoğraf yükleyebilir.
  • Minimum Fotoğraf Boyutları: Gönderiler 1216×1800 ya da 1216 × 2432px olmalıdır.
  • Fotoğraf bilgileri tamamlanmalıdır. (fotoğraf makinesi, film, yer & 3 etiket)
  • Seçilen fotoğrafların duyurusu Eylül ayında yapılacak, fotoğraflar Fotoistanbul dahilinde sergilenecek olan LomoWall'un bir parçası olacak.

Ödüller

Yarışma sonucunda seçilen fotoğraflar, 4. Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali Fotoistanbul’da kurulacak olan LomoWall'da sergilenecek. Ayrıca, fotoğrafı sergilenen Lomograficilerimizden üçüne süper ödüllerimiz de olacak! Lomography Türkiye ekibi tarafından seçilecek olan ilk üçün kazanacağı ödüller neler mi?

  1. Daguerreotype Achromat 2.9/64 Sanat Lensi, Pirinç Rengi
  2. Lomo LC-A 120
  3. Lomo'Instant Automat Glass Macellan

Unutma, yarışmaya son katılım tarihi 31 Ağustos. O yüzden elini çabuk tut ve kurulacak olan bu muhteşem LomoWall'un bir parçası olmak için fotoğraflarını yarışmamıza yükle!

nural tarafından, 2017-08-08 tarihinde ve başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler