Topluluktan 25 İkonik Fotoğraf

Her zaman iki kere bakman gereken bir fotoğraf vardır. Bu, ikonik bir fotoğraflardan sadece bir tanesidir. Burada topluluğumuzda, birden fazla olduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz! Lomograficilerin küçük bir derlemesini yaptık ve bu da bizi güldürdü! Lomography'nin 25. yılını, sevilen topluluğumuzun en ikonik 25 fotoğrafıyla kutlayalım!

Krediler: tommynorth, ccwu, domyblue, mrrotivlarbac, vicuna, gocchin, warning, jennson, adi_totp, kkkkrissss, satomi, hodachrome, lazybuddha, susielomovitz, iantheman, fivedayforecast, boredbone, neja, stouf, atria007, blue-0610, donmarcos & renaishashin

Topluluk içinde ikonik olduğunu düşündüğün daha fazla fotoğraf var mı? Lütfen bize bildir. Bu yazı üzerine yorum yap ve etrafındaki iyi enerjileri bizimle paylaş!


Çekimlerini gönderdin mi? En sevdiğin yerlerin en iyi resimlerini göndererek kendi LomoWall'unu oluşturmak için kayıt yaptırarak küresel fotoğraf sergisi yaratmamıza yardımcı ol! Lomography'nin 25 Yılı sitesine göz at! Ayrıca sosyal medyada bizi takip etmeyi unutma! Partilerden sergilere, hediyelerden, daha fazlasına kadar hala gelecek tonlarca kutlama var!

cheeo tarafından, 2017-08-18 tarihinde ve #kültür başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler