Tüyo: Şipşaklarını Maksimize Et! (Bölüm 1)

Şipşak fotoğrafçılıkta sevilecek o kadar çok şey var ki. Filmin, parmaklarının ucunda, saniyeler içerisinde oluştuğunu görmek muhteşem ve heyecan verici, ama bu sadece bir başlangıç - şipşak fotoğraflarınla sonrasında yapacakların heyecanı bir adım öteye taşıyacak.

Burada, sana şipşaklarınla deneyebileceğin yaratıcı fikirler sunmaya çalışacağız.

Şipşak Fotoğraf Duvarı Yap

@remyleblanc’dan gelen basit bir tüyoyla başlayalım. Bu yöntem, elinde birlikmiş fazlaca şipşak fotoğraf varsa daha çok işe yarayacaktır, çünkü sıralı bir şekilde düzenlendiklerinde çok daha güzel duracaklar. Farklı bir alternatif mi istiyorsun? Bunu bir de @nocnoc’un yaptığı gibi bir çerçeve ile de birleştirebilirsin! Adımlar için bu makaleye bakabilirsin.

Kendin Yap Fotoğraf Albümü

Fotoğraflarını bir albümde toplamayı tercih ediyorsan, @natalieerachel'ın el yapımı projesi bir mağazadan satın alacağın bir albüme göre çok daha havalı ve kişisel bir alternatif olacaktır. Detaylar için bu tüyoyu takip et.

Şipşak Aşkı Paylaş

Bu, sosyal medyada paylaşmak istediğin şipşak fotoğrafların için mükemmel bir fikir. Kabul edelim, bazen mükemmel şipşak fotoğraflarını Facebook ya da Instagram hesabında paylaşmak istiyorsun ama bir tarayıcı bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. @almalo ve @ahollond’ın yaptığı gibi akıllı telefonunla bu tarz fotoğraflar çekebilirsin:

Krediler: almalo & ahollond

Muhteşem, değil mi? Eminiz ki şipşakların, paylaştığında çok fazla “beğeni” alacak!

Şipşak Duvar Kağıdı

Şipşak fotoğraflarını bir duvar kağıdı gibi kullanarak duvarını canlandır. Tamam, bu biraz iddialı olabilir ama tüyo, mevcutta çektiğin şipşak fotoğraflarını nasıl çoğaltacağını anlatıyor! Nasıl mı? Okumaya devam.

Şipşak deneyler için bu sadece bir başlangıç. Gelecek günlerde yayınlayacağımız tüyolar için takipte kal!

2017-09-01 #dersler

Daha İlginç Makaleler