Sürrealliği Yeni Süper Çılgın Mor Filmle Sürdür

İlk önce seni, icat ettiğimiz 35mm LomoChrome Purple film ile mora boyanmış dünyada küçük bir gezintiye çıkarıyoruz. Renk dönüştürücü formülüyle, maviler yeşile, yeşiller mora ve sarılar pembeye dönüyor - hem de hiçbir ön uğraş gerektirmeden!

Bu saykodelik maddeye olan karşılığın sonucu çılgına döndük. Senin fanstastik sonuçlarından ve harika mor fotoğraflarından esinlendik ve yepyeni formülle yeniden üretmeye karar verdik. Geçen Mayıs, yeni LomoChrome Purple 35mm Filmi sunduk. Bugün, yepyeni formülle 120 filmi sunuyoruz.

Artan hassalığı, geliştrilmiş pozlaması ve azaltılmış greni ile Yeni Lomography LomoChrome Purple Film 120 orta format fotoğraflarında leziz macenta tonları yakalamanı oldukça kolaylaştıracak. Tüm hava koşullarında çekim yapma olanağı sağlayan bu film, farklı ISO ayarlarıyla limitsiz renk yaratıcılığını ortay çıkarman için muhteşem. Biz 400 ISO öneriyoruz ama sen farklı şeyleri dene ve yaratıcılığınla neler yapabileceğini gör!

Yeni Lomography LomoChrome Purple Film 120'i Lomography Online Dükkan 'dan veya sana en yakın Gallery Store 'dan edinebilirsin!

Super 8 Film ile Kromatik Sınırları Yeniden Oluştur

Süper 8mm filmin film yapımcılığında bir devrim olduğu açık. Zengin, çok taklit edilmiş estetik kalitesiyle film topluluğunu çılgına döndürmeye devam ediyor. Göz alıcı kısa filmlerden ünlü müzik videolarına kadar her konuda kuşaklar boyunca Oliver Stone ve Petra Collins gibi efsanevi film yapımcıları tarafından kullanılıyor.

Artık piyasada yaygın olan sınırlı Super 8 emülsiyonları ile ikonik formatı canlı tutmaktan gurur duyuyoruz - ve klasik film formatını yeni cesur dönüşü ile sunmaktan gurur duyuyoruz.

LomoChrome Purple Super 8 Film dünya çapında sınırlı tek seferlik pakette mevcut. Şimdi Lomography Online Dükkan 'dan mor riskler al!

ellakoppensteiner tarafından, 2017-09-13 tarihinde ve #donanım #haberler #videolar başlığında yazıldı.
Lomography tarafından çevirildi.

Daha İlginç Makaleler