Lomoraficinin Yeni Yıl Listesi

Çok fazla fikir, çok az zaman. Yaratıcı bir Lomografici olarak bu seni zorlayıcı olabilir ve başladığın projeleri bitirmediğini fark edebilirsin. En kötüsü ise hiç başlamadığın projelerdir. Korkma, yeni yıl geldi. İşte bir sonraki yapılacak işler listen için önerilerimiz.

Krediler: cam_et_leon, ksears119 & waggrad00

Yeni bir format dene. Belki şipşak fotoğrafçılığın kolaylığına alışkınsın ya da kendini 35mm film kullanırken daha rahat hissediyorsun. Bu yıl, kendini yeni bir şeyler denemeye zorla. Yeni bir lens ya da aksesuar kullan, farklı bir film dene ya da daha önce eline almadığın bir makine ile çekim yap!

Daha fazla risk al. Tanımadığın birine portresini çekip çekemeyeceğini sor. Cesur bir adım at ve hoşlandığın kişiye bir fotoğraf turuna çıkmayı teklif et.

Krediler: bananayokimoto, patorayado & honeygrahams224

Taze bir fikri hayata geçir. Belki de o fotoğraf projesi, kitap, sergi ya da dergiye başlamanın tam zamanıdır. Ama geçen sene başlamayı hedeflediğin bir fikri geride bıraktığın için kendini kötü hissetme.

Krediler: maryrobinson & angelhaken

Bir plana sadık kal... ya da kalma. Pek çok projeye adım atıp, hiçbirini tamamlayamadığını fark ediyorsan, planlarını gözden geçirmenin zamanı olabilir. Ama içgüdülerine güvenip, anı yaşamak da güzel olabilir!

Krediler: efrost & icuresick

Yeni yılla ilgili senin de aklına gelen fikirler var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin!

2018-01-02 #kültür

Daha İlginç Makaleler