Topluluk Üyemiz Garry Quickfall: Splitzer ve Çift Pozlama ile Eğlen

Analog fanatiği ve topluluk üyesi Garry Quickfall, splitzer ve çift pozlama ile oynama tutkusu hakkında konuştuk.

Bize kendinden bahset

Adım Garry Quickfall, Grimsby'de yaşıyorum ve gaz adında LomoEv'im var. Yaklaşık 6 yıldır analog fotoğraf makineleri ile çekim yapıyorum. Filmler ile neler yapabileceğimi gördüğüm zaman olaya dahil oldum; kendi çapraz banyomu, film çorbamı ve çift pozlamalar yaptım, kullandığım LomoChrome Purple ve Turkuaz filmlerden bahsetmiyorum.

Favori makinen hangisi ve neden?

Birçok Lomography makinem var ama favorim LC-A+ çok küçük ve cebime sığabiliyor ayrıca kendine özgü iyi bir ağırlık var, o yüzden orada olduğunu biliyorsun.

Bize kendi fotoğraflarından bahset

Birinci ve ikinci fotoğrafı LC-Wide ile veAgfa Precisa ile çektim. Bunlar Grimsby'deki bazı dairelerin üst üste pozlanmış halleri ve splitzer olarak da elektrik bandı kullandım. Üçüncü LC-A+ ve Agfa Vista 200 ile splitzer kullanarak çektim, bu Hull'daki Kraliçe Elizabeth heykelinin ve birkaç çiçeğin üst üste pozlanmış hali. Dördüncü ile LC-A+ ve Agfa Precisa xpro kullanarak çektim. Bu, arkadaşlarımdan birini kaykay yaparken pozladığım bir fotoğraf. Sanırım LC-A + ile çektiğim ilk rulolarımdan biriydi.

Beşinci ise La Sardina ve Agfa CT Precisa xpro ile çekilmiş bir fotoğraf. Kuzey Yorkshire'daki Malham Koyu'nu üst üste pozlamıştım. Genellikle yılda bir kez geldiğim İngiltere'deki favorim yerlerimden biri. Burada Harry Potter'ta bazı sahnelere ev sahipliği yapmıştır. Altıncı, LC-A+ ve Agfa Precisa xpro işbirliğiyle çektiğim bir kare. Lomography sitesinde günün fotoğrafı seçilmişti. Eski bir binayı üst üste pozlamıştım.

Yeni bir fotoğraf makinesi icat ettiysen bu ne olurdu?

Yeni bir fotoğraf makinesi icat etseydim bu Splitzer temalı bir makine olurdu. Splitzer mercekleri örtmekle kalmayacak aynı zamanda vizörde de başka bir splitzer olacak, böylece splitzer kullanarak ne çekeceğini görmüş olacaksın.
---

Garry'nin işlerini görmek için LomoEv 'ine göz atabilirsin!

2018-01-09 #haberler

Daha İlginç Makaleler