Dünyanın Etrafında Analog: Prag, Çek Cumhuriyeti

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün, Lomografici Inès de Ferran bize bir heykelin, nasıl Prag'ı yeniden ziyaret etmesini sağladığını anlatıyor.

İsim: Inès de Ferran
LomoEv: @inesdeferran
Sosyal Medya: Instagram
Fotoğraf Makinesi: Canon F1
Film: Kodak 400 TX
Lokasyon: Prag, Çek Cumhuriyeti

Prag’a ilk ziyaretim 2016 baharında, bir arkadaşımla birlikte oldu. Şehre ilk görüşte aşık oldum. Prag’ın tarihi merkezinde John of Nepomuk adı verilen bir heykel var. Bu rahip heykeline dokunmanın iyi şans getireceğine ve dokunan kişinin Prag şehrini yakında yeniden ziyaret edeceğine inanılıyor. Ben de tabii ki tarihi merkezde dolaşıp, bu heykeli buldum ve burayı yeniden ziyaret etmeyi dileyerek heykele dokundum.

Efsane doğruydu. İlk gezimin üzerinden bir yıl bile geçmemişken, şanslı bir olaylar zinciri sonucunda müzisyen olan abimle birlikte Prag’a yeniden geldik. Abim, City of Prague Philarmonic Orchestra ile kayıt yaptı.


"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2018-01-12 #lokasyonlar

Daha İlginç Makaleler