Lomo'Instant ile Elle Tutulur Anılar

Şipşak fotoğraflar aynı zamanda güzel anılar yaratıyor. Bir anı yakaladıktan sonra saniyeler içinde oluşmaya başlıyorlar, bu da hemen arkadaşlarınla paylaşabileceğin ya da çevreni dekore etmek için kullanabileceğin anlamına geliyor. Lomo’Instant çoklu pozlama, uzun pozlama, farklı lensler ve aksesuarlar ile çok keyifli bir çekim deneyimi sunuyor.

Tabii ki yaratıcılık deklanşöre basmakla bitmiyor. Şipşak fotoğraflarını daha kişisel ve benzersiz bir hale getirmek için birkaç eğlenceli yöntemi bir araya topladık. İşte tüyolarımız!

Anlık Çerçeveler

Eski bir çerçeveyi yeniden değerlendirmek için şipşak fotoğraflarını ip ya da tel kullanarak şeritler halinde asabilirsin. Çerçeveyi dekore etmek için renkli bantlar kullanabilir ya da boyayabilirsin. Sonrasında da fotoğrafları istediğin zaman değiştirmen mümkün olur.

Instant Mini Sanatı

Kendi instant serginin küratörü ol! En sevdiğin şipşak fotoğrafları sergilemek için sanat ürünleri satan bir kırtasiyeden küçük çerçeve stantları satın al. Sergiyi daha eğlenceli bir hale getirmek için minik objeler, bitkiler ya da farklı süsler kullanabilirsin.

Takvim

En sevdiğin şipşak fotoğraflarından oluşan bir takvim tasarlayıp, masanda gururla sergile!

Bu tüyo için ihtiyacın olacaklar:

  • Bir ay yetecek kadar Instax Mini şipşak fotoğraf
  • Her ay için toplamda 12 Instax Wide fotoğraf
  • Çiviler ve iğneler
  • Küçük klipsler
  • Bir tahta ya da mantar pano
  • Tükenmez kalem

Tükenmez kalem ile Instax Mini fotoğraflar üzerine 1’den 31’e kadar günleri, 12 Instax Wide fotoğraf üzerine de ayları yaz. Çivilerle fotoğraflara delik açıp, raptiyeler ile birbirine tuttur. Sonrasında tek yapman gereken ayları değiştirip, 1’den 31’e kadar işaretli olan günleri tekrar kullanmak.

Anlık İlham

Yakın zamanda Lomo’Instant ailesinin iki yeni üyesini tanıttık. Parlak altın rengi Lomo’Instant Yangon ya da çık tasarımlı Lomo’Instant Oxford modellerinden birini seçebilirsin.

L-R: Lomo'Instant Yangon ve Lomo'Instant Oxford, lens eklentileri ile.

Üç farklı çekim modu ile her ışık koşuluna hazırsın. Ayrıca, dahili geniş açılı lens ile objene daha da yakınlaşabilirsin. Lomo’Instant ailesi ile uyumlu lens eklentileri de var: Fisheye, Close-Up ve Portre.

Gece çekimleri ve çoklu pozlamalar Bulb ve MX modları ile çok kolay. Flaşın önüne takılan renkli filtrelerle daha da canlı fotoğraflar çekebilir ve objeni farklı renklere boyayabilirsin!


Hemen Online Dükkan ya da daha yakın bir Gallery Store’u ziyaret et ve kendi Lomo’Instant fotoğraf makineni satın al!

2018-02-01

Daha İlginç Makaleler