Yeni Şipşak Fotoğraf Makinesi — Diana Instant Square ile Tanış!

Beklentileri salla ve Diana Instant Square ile fotoğraflarını beklenmedik güzellikle doldur. Silip yeniden çekmek yok, sonradan düzenlemek yok – deklanşöre bas, ve güçlü, doygun renkler ve yumuşak, duygu dolu vinyetlerin olduğu güzeller güzeli fotoğrafının parmaklarının ucunda oluşmasını izle. 1960’ların orijinal orta format Diana fotoğraf makinesinden esinlendiğimiz, Diana Instant Square yaşamını lo-fi aşkıyla dolduracak. Yaratıcılık ve özgürlük kapıları önünde açılacak.

Sınırsız uzun pozlama ve çoklu pozlamalarlar deneyler yap, hot-shoe flaş ile dünyanı aydınlatıp daha fazla sanatsal olasını deneyimle. Diana F+ lenslerinden birini takıp çevrene farklı bir gözle bak — 110 mm telephoto lens, 75 mm cam lens, 20 mm fisheye lens, 38 mm super-wide-angle lens ve yakın çekim lens eklentisi ile birlikte gelen 55 mm wide-angle lens. Lomo'Instant Square'in tüm lens eklentileri, filtreleri ve Splitzer'ını da kullanabilirsin! Diyaframdan, odaklamaya ve sabit enstantane hızına kadar tüm ayarlar tamamen manüel, böylece kendi zevkine göre bir kare oluşturmak senin elinde. Kullanımı çok kolay, yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya hemen başlayabilirsin. Uzun ve çoklu pozlama ile deneyler yap. Hot-shoe flaş ile ortamı aydınlat. 38 mm wide-angle lens, 110 mm telephoto lens, 58 mm wide-angle ve close-up lensler ya da 20 mm fisheye lensi takıp daha çok daha fazla sanatsal olasılığı deneyimle.

Fotoğraflar: Mitchell Wojcik, Nick Collingwood, Phyllis Chan ve Samuel Eder.

Yaşam sürprizlerle dolu, Life is full of surprise encounters, doğal anlar ve olağanüstü deneyimler. Sen beklenmediksin. Diana’da öyle. Hemen Kickstarter sayfamızı ziyaret et ve bu yepyeni şipşak fotoğraf makinesine ve tonlarca yaratıcı fotoğrafçılık gereksinimine %35’e varan indirimlerle sahip ol!

2018-06-20 #donanım #haberler

Daha İlginç Makaleler