Bizi Etkileyen Beş Siyah&Beyaz Kare Fotoğraf

Nefes kesen siyah ve beyaz fotoğraflar çekmek yaratıcılık ve yetenek gerektirir. Gölgeleri ve aydınlıkları dengelemeyi, ışığı etkin kullanmayı, zamana meydan okuyan bir fotoğraf için detayları kullanmayı öğrenmek gerekir. Bizim ilgimizi çeken bu fotoğrafları senin de beğeneceğine eminiz!

1. Boşluktan Çık

Doğru zamanda doğru yerde olmak önemlidir. Karanlıktan çıkıp, aydınlığa doğru yürüyen bu siluet oldukça dikkatimizi çekti. Karışık ışık koşullarının olduğu ortamlarda çekim yapmak, yüksek ISO’ya sahip film kullanımını gerektirir. Bu da Lomography Lady Grey 400 120 filmi bu fotoğraf için ideal tercih haline getiriyor. Eğer şanslıysan, filmin arkadaşındaki kağıtta yer alan işaretler de fotoğrafa yansıyıp, çok havalı bir doku yaratacaktır.

Krediler: why-yu

2. Gizli Portalı Keşfet

Bazen, ideal model gözünün önündedir. Ya da bu durumda ayaklarının altında. Ağaçların su birikintisindeki yansıması, farklı bir boyuta açılan bir kapıyı anımsatıyor. Bir sonraki fotoğraf turunda sen de böyle sürprizli manzaralar bulmaya çalışabilirsin!

Krediler: klawe

3. Monokromun Gizemi

Burada ışık az olmasına rağmen, korkutucu ama bir yandan da oldukça sinematik bir sonuca olanak sunmuş.

Krediler: tomkiddo

4. İki Yüzlü

Topluluk üyelerimizden tomkiddo tarafından çekilen bu portre, sitemize altı yıl önce yüklenmiş olmasına rağmen, hala popülaritesini koruyor. Tam bir klasik!

Krediler: earlybird

5. Çift Görüntü

Siyah ve beyaz film kullanırken çoklu pozlamalar biraz zorlu olabilir, çünkü detayların karmaşada kaybolma riski vardır. Ama topluluk üyelerimizden goonies tarafından çekilen bu fotoğraf siluet ve dokuları birleştirerek çok daha detay yüklü bir fotoğraf yaratılabileceğini kanıtlıyor.

Krediler: goonies

Şimdi bizi şaşırtma sırası SENDE! En sevdiğin siyah ve beyaz fotoğraflarını LomoEvine yüklemeyi unutma. Siyah ve beyaz filme ihtiyacın varsa, Online Dükkanımızı ziyaret edebilirsin.

2018-09-11

Daha İlginç Makaleler