Kapalı Havada Çekim Yapmak

Gri bir gökyüzü, fotoğrafçıyı çekime çıkmaktan caydırabilir. Bu bakış açısını değiştirme ve bulutlu günlerin daha aydınlık tarafına bakmanın zamanı geldi! İşte bulutlu havalarda çekim yaparken dikkat etmen gereken birkaç nokta.

Krediler: kingmetal & lilo

Sessiz Tonları Kucakla

Fotoğraf makineni de alıp, donuk, puslu bir sabahta yürüyüşe çık. Duygu yüklü, derin tonlar nostalji ve dinginlik hissi yaratıp, etkileyici olabilirler. Her koşula uygun olması İçin 400 ISO gibi yüksek ışık hassasiyetine sahip bir film tercih etmeyi unutma.

Krediler: gnarlyleech, skysurfing, hoseun, michiricks & xsara

Biraz Renk Ekle

Hava sıkıcı ve griyken renkli flaş filtreleri ile ortamı canlandırabilirsin. Flaşını aç, renkli bir filtre tak ve en iyi sonuçlar için ışığa karşı çekim yap. Renkli filtrelerin yok mu? O zaman sıcak bir ton yayan ışık kaynakları bulmaya çalış.

Krediler: fruchtzwerg_hh

Siyah & Beyazın Tadını Çıkar

Renkleri tamamen gede bırak ve monokromatik anılar yarat. Gölgelerin ve vurguların devreye girmesine izin ver ve siyah&beyaz filmle zamansız fotoğraflar çek. Diana F+ gibi vinyet yaratan bir makine ile çekime bonus puan da bizden!

Krediler: werriston, adash, xsara & troch

Güzel bir fotoğraf yaratıcı bir fikirle başlar. Bir sonraki adım ise aklından geçeni yansıtacak bir fotoğraf makinesi ve film seçmektir. Hemen online dükkanımıza uğra ve seçeneklere göz at!

2019-01-30

Daha İlginç Makaleler