Anılar Yaratmak: En Sevdiğin Çocukluk Anın Yarışması

2

Seni muhtemelen anılara yolculuk yaptıracak bir sorumuz var. En sevdiğin çocukluk anın ne? Bizimle paylaş ve Piggy kazanma hakkını yakala!

Krediler: bulletofmine

Dünyada olup biten hakkında hiçbir haberinin olmadığı, tek yaptığın şeyin bütün gün oyun oynamak olduğu en güzel zamandı çocukluğumuz.Tekrar ziyaret etmeye değecek en güzel anılar olduğu için, bu yarışmayı geçmiş yıllardaki halimize adıyoruz. En güzel anlatabileceğin çocukluk anın hangisi? Büyükannen tarafından kucakta taşınırken olan fotoğrafın mı ya da ilk günden itibaren yatağında duran oyuncak ayının fotoğrafı mı? Bu nostaljik fotoğraflarını bize yolla ve kazanma şansını yakala!

Detaylar:

  • Ödül(ler): Kazanan 1 kişi 30 Piggy puan kazanacak and ikinci gelen 10 kişi de kişi başına 10 Piggy alacak.
  • Film/Fotoğraf Makinesi Türü: Dijital ile kalitesi arttırılmış ya da değiştirilmiş olmayan herhangi bir analog fotoğraf. Lütfen temamızı aklınızdan çıkarmayın.
  • Limit: Kullanıcı başına 10 fotoğraf
  • Minimum İstenilen Fotoğraf Özellikleri: İstenilen fotoğraflar en ve boy üzerinden 768px olmalıdır
  • Fotoğraf bilgi kısmı dolu olmalıdır (Fotoğraf makinesi, film, lokasyon, & 3 etiket)

cruzron tarafından, 2013-10-02 tarihinde ve #haberler #university #competition #rumble #child #kid #childhood #memory #makingmemories başlığında yazıldı.

2 Yorum

  1. 1905
    1905 ·

    Fotoğraf nerden ekleyebilirim

  2. nural
    nural ·

    @1905 login olduktan sonra yarışma metninin altında "Yarışmaya katıl - şu ana kadar 0/10 fotoğraf yolladınız" yazıyor, direk oradan seçip ekleyebilirsin, ya da LomoEvinde istediğin fotoğrafa girip, yandan "Bu fotoğraf bu yarışmalara yüklendi" kısmının altından hangi yarışmaya eklemek istediğini seçebilirsin.

Daha İlginç Makaleler