Diana Baby 110 ile Hafif Yolculuklar

Pek çoğumuz sırt çantasıyla yollara düşmenin nasıl bir şey olduğunu biliyoruz. İster Asya’yı keşfetmeye gidin ister Avrupa gezmeye; sırt çantalarıyla anıları da taşıdığımızın farkındayız. Peki anılarla dolup taşan o çantalara bir de fotoğraf makinesini yük etmeye ne gerek var? Hafif bir çözümümüz var. Merak ediyorsan okumaya devam et!

Krediler: nillerpiller

Diana Baby 110'dan bahsediyoruz elbette. Yolculuklardaki yükünü hafifletmek için harika bir yol arkadaşı. Sırt çantanın gereksiz gibi duran en küçük cebine bile girebilecek boyuttaki bu makine ile sırt çantanda anılar için daha çok yerin olacak!

Bu yolculuk fotoğrafarını incelemeni öneririz. Diana Baby 110 ile çekilmemiş olsalar da sana yolculuğu hatırlatacak olmaları yeter de artar bile. Hem belki sen bize onunla çektiğin yolculuk fotoğraflarını gönderirsin belki, ha?

Krediler: kobkob, miss_lisa, manwell, deetz, neurodiaz, vgzalez, natalieerachel & lemoni

Bu minik Diana Baby 110 yol arkadaşların ve sana uyum sağlamakla kalmayacak şahane fotoğraflar elde etmene de yardım edecek.

Birlikte yolculuk yapmadan önce onu daha iyi tanımaya ihtiyacın varsa 110 Fotoğraf Makinesi Mikrositesi'ne gir ve incele.

Lomography gururla sunar, Diana Baby 110 , Lomography 110 Fotoğraf Makinesi Ailesi ikinci üyesi. Kolay kullanımlı ve yaratıcı olanaklarla dolu, bu minik fotoğraf makinesi ayrıca iki farklı lensten birini seçme şansını sunuyor, 12mm lens ile nefes kesen geniş açılı fotoğraflar çek, ya da 24mm standart lense geç ve standart kareler çek. Daha fazlası için 110 Camera Microsite

ilkadj tarafından, 2012-08-31 tarihinde ve #lifestyle #diana-baby-110 #yolculuk #hafif #hareket #bavul #agir #diana-baby-110-ozel-seri başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler