Bayat Film Her Zaman Güzeldir

Bayılabilirsin, nefret edebilirsin hatta korkabilirsin de! Bayat film kullanmanın belirsizliği Lomograficiler için her zaman büyük bir sürpriz!

Negatifleriniz bazen karanlık hatta bomboş bile çıkabilir! Bayat film kullanmak hep keşfedilmeyi bekleyen bir oyun gibidir. Ama nasıl sonuçlar alacağını bilemesen de, her zaman korkusuzca dene ve analog yaşamında edinebileceğin en güzel sonuçları al!

İşte bu yüzden bu hafta Topluluk olarak bayat film kullanılarak çekilmiş 70 muhteşem analog fotoğraf seçtik. Bu filmlerden bazıları milenyum kutlaması bile yapmış olabilir!

Krediler: earlybird, atria007, russheath, antibiotyx, cc-in-paris, nicolas_noir, kdstevens, kylewis, ilovemydiana, grazie, mr_sid, marcus_loves_film, jennson, mcrstar, ccwu, stouf, endorphin, frauspatzi, dannyedwards, mephisto19, ck_berlin, a_lion, renaishashin, adzfar, adam_g2000, mczoum, bloomchen, novakmisi, aprilrich427, traaaart, erikagrendel, lucinda, freyfrey, kleeblatt, moodification, hervinsyah, adash, djramsay, modern_nmt, heart2heart, wil6ka, vici, theoclunk, happytea, 400-asa, life_on_mars, domyblue & porkchopsandy

Biz seçerken çok eğlendik, umarım sen de beğenmişsindir! Ama daha çoğunu görmek bizi daha mutlu edecek; en bayat filmini kullan ve sonuçları bizimle paylaş!

mayeemayee tarafından, 2012-10-05 tarihinde ve #lifestyle #expired #post #galeri #secim #bayat #topluluk #bayat-film başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler