Lubitel 166+: Bir Fotoğraf Makinesi, İki Film Formatı

Her zaman severek kullanacağın ve her duruma uyum sağlayabilen mükemmel fotoğraf makinesini bulmak pek kolay değil, biliyoruz. Hem orta format hem de 35mm kullanabilen harika lensi olan ve her yere taşıyabileceğin hafiflikte bir şey arıyorsan hemen yardımcı olalım!

Canın bazen sıradan günlük çekim yapmak ister, bir günde bir film bitiresin gelir, bazen de az sayıda ama şahane fotoğraflar çekmek istersin. Herkes ister.

Peki kaç kişi ikisini aynı makinede yapabilme lüksüne sahiptir ki…

Üzülme, biz o işi hallettik ve şahane Lubitel 166+'yı yarattık!

İkili lens sistemi müthiş bir şekilde çalışan bu makine ile istersen muhteşem 120 film formatını kullan, istersen 35mm kullan ve tırtıkları pozlayabiliyor olmanın tadını çıkar! Pakete dahil olan harika paratımız Lubikin sayesinde 35mm kullanmak hiç zor değil.

Sözümüze inanmıyorsan gel de fotoğrafları incele. Eminiz şimdi inanacaksın!

ORTA FORMATIN MUHTEŞEMLİĞİ

Krediler: yasukif, peacocksky, elvismartinezsmith, lomographyaustx, billy_chan, jonzy, atomic_kh, tiano & elliechung7

35MM MACERASI

Krediler: koduckgirl, frauspatzi & iantheman

Lomografi’nin 20. Yıl Dönümü sebebiyle yaptığımız muhteşem %20 indirim ile Lomo LC-A+, Lomo LC-Wide ve Lubitel 166+'yı uygun fiyata alabilirsin. Üstelik hem Online Dükkan’da hem de Lomografi Galeri Dükkanları’nda geçerli! İndirimin 11 Kasım 2012’ye kadar geçerli olduğunu unutma!

geegraphy tarafından, 2012-11-11 tarihinde ve #lifestyle #analog #sprockets #analogue-photography #lubitel-166 #lubikin #lomography #analogue-cameras #lomografi #35mm-films #120-films #fotograf-makinesi #bir-makine #iki-format başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler